Adesanya: Robert Whittaker is in voor een 'onbeleefd ontwaken' bij UFC 271

Israël Adesanya Robert Whittaker

Israël Adesanya en Robert Whittaker

Israël Adesanyabereidt een verrassing voor Robert Whittaker voor.

Een rematch voor een titelgevecht in het middengewicht ligt in het verschiet voorUFC271. Kampioen Israel Adesanya neemt het op tegen Robert Whittaker in het hoofdevenement van UFC 271 komende zaterdag. Deze twee mannen hebben wat geschiedenis samen, aangezien ze al eens eerder vochten toen de riem oorspronkelijk van eigenaar wisselde.

Nu met de tweede gevechtsset, zal Adesanya niet binnenkomen met dezelfde tactieken die Whittaker de eerste keer ving. Nee, hij heeft een hele nieuwe reeks vaardigheden die hij zal gebruiken.

Rob zal in shock zijn, vertelde Adesanya Gevechtstelevisie (via MMA-junkie .) Hij zal ruw wakker worden als hij me voelt, omdat we de eerste keer niet vasthielden. Ik hoop deze keer met hem om te gaan, want elke keer als ze het doen en ze beseffen: 'Oh, hij is een stuk sterker dan -' zeggen ze dat allemaal. Ze denken dat ze weten hoe sterk ik ben totdat ze me voelen, dan zeggen ze: 'Oh sh*t.'

Sinds het verlies tegen Adesanya heeft Whittaker er drie op rij gewonnen. Het enige verlies dat Whittaker de afgelopen zeven jaar heeft geleden, was dat van Adesanya. Na een tijdje vrij te hebben genomen,Whittaker is klaar om het titelschot te nemen dat hem wordt overhandigden keer terug naar Nieuw-Zeeland als de koning van de 185-pond divisie. Whittaker staat te popelen om zijn verloren titel terug te krijgen,maar Adesayna zal niet zo snel terugkrabbelen.

Ik ga niet tegen hem vechten zoals ik de eerste keer tegen hem vocht, en ik weet dat hij niet tegen me zal vechten zoals hij de eerste keer tegen me vocht, zei Adesanya. Hij is een domme jongen. Als hij denkt dat hij de blauwdruk van iemand anders heeft om mij te verslaan, is hij een dwaze man. Maar zijn team is slim, dus daarom neem ik hem serieus. Het komt door zijn team. Hij is zelf een domme jongen.

Adesanya is ongeslagen in het middengewicht in zijn professionele MMA-carrière. Zijn enige verlies kwam toen hij probeerde omhoog te gaan en de licht-zwaargewicht riem te pakken vanJan Blachowicztevergeefs. Als de #3 pond-voor-pond-jager ter wereld en op 32-jarige leeftijd, begint Adesanya net in de UFC.

Denk je dat Israel Adesanya Robert Whittaker opnieuw kan verslaan tijdens UFC 271?