Aljamain Sterling wil dat Henry Cejudo hem smeekt om titelshot

Aljamain Sterling, Henry Cejudo

UFCBantamgewicht kampioenAljamain Sterlingwil voormalige divisiekoningHenry Cejudoom hem te smeken om een ​​titelkans.

Cejudo onlangs ging naar Twitter en riep Sterling op om het contract voor hen te ondertekenen om te vechten. Hij voegde eraan toe dat hij, nadat hij Sterling heeft uitgeschakeld, zijn Olympische gouden medaille om de nek van Sterling zal doen, zodat hij weet hoe het is om een ​​echte kampioen te zijn.

Hey Allshitstain... teken het contract. Nadat ik je knock-out heb geslagen, zal ik mijn gouden medaille om je heen leggen, zodat je weet hoe het is om je een echte kampioen te voelen.Sterling reageerde door te suggereren dat Cejudo erom zal moeten smeken, simpelweg door te antwoorden: Zeg alsjeblieft.

Zeg alsjeblieft….

De trashtalk tussen Sterling en Cejudo is verbeterd sinds Triple C zijn terugkeer in de USADA-testpool aankondigde met een toezegging om terug te keren naar actieve competitie.

Cejudo regeerde ooit als de dual-weight kampioen van zowel de vlieggewicht- als de bantamgewichtdivisie. Hij beëindigde zijn MMA-carrière in mei 2020 na een succesvolle titelverdediging van 135 pondDominick Cruz.

Nu lijkt Cejudo echter te popelen om terug in de kooi te komen en opnieuw een UFC-kampioen te worden. Tijdens zijn afwezigheid is Sterling de nieuwe koning van de bantamgewichtdivisie geworden.

Sterling bevindt zich momenteel op een overwinning van zeven gevechten, met een succesvolle allereerste titelverdediging op zijn naam tegen Petr Yan in april. Een mogelijke verdediging tegen Cejudo zou zeker een van de zwaarste tests van zijn carrière zijn.

Dat gezegd hebbende, Sterling iszou naar verluidt zijn titel verdedigen tegen T.J. Dillashawin september, maar hij heeft erop aangedrongen een loonsverhoging te krijgen voordat hij dat contract tekent.

Wat vind je ervan dat Aljamain Sterling wil dat Cejudo smeekt om de titel? Geluid uit in de comments hieronder!