Bekijk: Oscar Willis van The Mac Life wint MMA-debuut

  Oscar Willis
Tuff-N-Uff

MMA-journalist Oscar Willis maakte zaterdag een triomfantelijke eerste verschijning in de kooi tijdens zijn amateurdebuut.

Willis nam het op tegen Jeremiah Benavidez in een lichtgewicht amateurwedstrijd tijdens een Tuff-N-Uff-evenement in het Circa Resort and Casino in Las Vegas. De kaart ondersteunde die van Randy Couture Stichting Xtreme Couture GI , geld inzamelen voor militaire veteranen.

Willis en een paar andere MMA-journalisten, waaronder Amy Kaplan van FanSided, hebben het afgelopen jaar getraind in het Alta (voorheen bekend als 'Wimp 2 Warrior') MMA-programma van 20 weken. Het doel van het programma is om levens te transformeren en deelnemers de vaardigheden te geven die nodig zijn om mogelijk op amateuristische wijze te concurreren.Een van de afgestudeerden was Willis, die zijn eerste wandeling naar de kooi maakte en voorbereid en klaar bleek voor een schroot. Hij won het gevecht via een unanieme beslissing (30-27, 29-28 x 2)

Oscar Willis zegeviert in amateur MMA-debuut

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de overwinning van Willis, met dank aan mede-MMA-journalist Alex Behunin .

Willis is niet de enige MMA-journalist die in de kooi is verschenen. E. Casey Leydon van MMA Fighting vocht in maart op Celtic Gladiator 31 en behaalde een unanieme beslissing.

Willis heeft waarschijnlijk meer waardering gekregen voor de sleur en brutaliteit die MMA-jagers regelmatig doormaken.

Wat vind je van het eerste MMA-gevecht van Oscar Willis?

0 reacties

4 positieven en 3 negatieven van UFC Vegas 65

Misfits Boksen 3 Live Resultaten en Hoogtepunten: Hardy Beslissingen Rahman Jr.

Twitter reageert op de boksoverwinning van Greg Hardy op Hasim Rahman Jr.

UFC Vegas 65 Resultaten & Hoogtepunten: Nzechukwu TKO's Cutelaba