Bekijk: UFC's topresultaten van UFC Vegas 62 Fighters

Alexa Grasso, UFC Vegas 62

DeUFCheeft zijn nieuwste 'top finishes'-compilatie geproduceerd met enkele van de vechters die strijden op de UFC Vegas 62-kaart van zaterdag.

UFC Vegas 62 wordt bekroond met een vlieggewicht-matchup tussen topkandidaten Alexa Grasso en Viviane Araújo. De winnaar zou de volgende in de rij kunnen zijn voor een vlieggewichttitel tegen UFC vlieggewichtkampioen Valentina Shevchenko.

UFC Vegas 62 kenmerkt ook de terugkeer van veteraan Cub Swanson, die de overstap maakt naar bantamgewicht tegen Jonathon Martinez. Swanson heeft het grootste deel van zijn UFC-termijn gevochten bij vedergewicht.Om je dit weekend op te peppen voor UFC Vegas 62, heeft de UFC een compilatie uitgebracht met enkele van de meest brute knock-outs en inzendingen van vechters op de kaart.

Bekijk enkele van de beste resultaten van UFC Vegas 62-jagers, zoals gedeeld op de Het YouTube-kanaal van UFC .

Raphael Assunção vs. Matthew Lopez (2017)

Raphael Assunção begon de lijst met een wilde knock-out van Matthew Lopez tijdens een UFC Fight Night-evenement in 2017.

Assunção miste ternauwernood een vliegende knie in ronde 3 voordat hij opvolgde met een slechte 1-2 stootcombinatie die Lopez op de been bracht. De overwinning was onderdeel van een winning streak van vier gevechten tussen 2017 en 2018.

Assunção, een UFC-veteraan die al sinds 2011 bij de promotie is, zal het opnemen tegen Victor Henry op UFC Vegas 62.

Welp Swanson vs. Daniel Pineda (2020)

Swanson sliep Daniel Pineda met een gelikte rechterkruis bij UFC 256 om wat toen zijn tweede opeenvolgende overwinning was te behalen.

Swanson leek terug te komen in de overwinningskolom na verliezen in vier van zijn vorige vijf gevechten. Hij stond tegenover Pineda, een voormaligePFLen Fury FC, die op dat moment een hoog aangeschreven prospect was.

Na een competitieve eerste ronde sloeg Swanson Pineda plat met een grote rechterhand waardoor Pineda instortte op het onderstaande canvas.

Viviane Araújo vs. Talita Bernardo (2019)

Araújo moest zich een weg banen door de vlieggewichtdivisie van de UFC om aanstaande zaterdag haar eerste UFC-hoofdevenement in haar carrière te verdienen in UFC Vegas 62.

Een van Araújo's overwinningen in de aanloop naar dit weekend was een vervelende knock-out van Talita Bernardo bij UFC 237. Ze maakte Bernardo af met een krachtige rechterhand waardoor Bernardo's hele lichaam slap werd.

Araújo heeft sindsdien Andrea Lee, Roxanne Modafferi en Montana De La Rosa verslagen om dichter bij een titelkans te komen.

Jonathon Martinez vs. Frankie Saenz (2020)

Laat de timide persona van Martinez op de microfoon je niet afleiden van het feit dat hij de macht heeft om iemands lichten onmiddellijk uit te doen.

Martinez vocht tegen Frankie Saenz tijdens een UFC Fight Night-evenement in de Apex in augustus 2020. Nadat hij een vliegende knie had geland in de derde en laatste ronde van het gevecht dat Saenz op zijn kop zette, eindigde hij het gevecht met gemene grond-en-pond-combinaties.

Martinez zal deze zaterdag tegen Swanson zijn vierde overwinning op rij proberen te behalen.

Misha Cirkunov vs. Jimmy Crute (2019)

Lichtzwaargewicht Misha Cirkunov verdiende in september 2019 een zeldzame Peruaanse stropdas-inzending tegen Jimmy Crute.

Cirkunov, die heeft gevochten tegen toplichtgewichten zoals Johnny Walker en Glover Teixeira, heeft Crute binnen enkele minuten in hun gevecht gevangen in de techniek. Het is een techniek die zelden wordt gezien in moderne MMA, en de meeste casual MMA-fans zijn niet bekend met de methode.

Cirkunov neemt het op tegen Alonzo Menifield tijdens UFC Vegas 62.

Alexa Grasso vs. Joanne Hout (2022)

Last but not least, de helft van het hoofdevenement van UFC Vegas 62, Grasso behaalde eerder dit jaar een van de grootste overwinningen van haar carrière tegen Joanne Wood bij UFC Columbus.

Grasso verzekerde zich van een vervelende achterwaartse vernauwing op Wood in het co-main event van UFC Columbus. Grasso, een voormalige strogewichtkandidaat, heeft er indrukwekkend uitgezien sinds hij de overstap naar vlieggewicht maakte.

U kunt via ESPN+ afstemmen op de volledige kaart en de volledige kijkinformatie bekijken hier .

Bekijk hieronder de volledige UFC Vegas 62 top finishes compilatie van de UFC.