Categorie: Bellator Nieuws

Andre Fialho vs. Brennan Ward toegevoegd aan Bellator 207

Bellator 207 heeft een gevecht in het weltergewicht toegevoegd tussen Andre Fialho en Brennan Ward, zoals gerapporteerd door Sherdog.com, waarbij beide vechters hun debuut maken in 2018.

Kimbo Slice: Dada 5000 is een echt stukje S—, hij heeft mijn imago gestolen

Er is veel kwaad bloed gaande tussen Kimbo Slice en Dada 5000, die in februari zal vechten op een Bellator MMA-evenement. Dada is een kinderfeestje

Bellator 255 weegresultaten: hoofdkaart blijft ongedeerd

De Bellator 255 wegingen zijn afgerond! Je kunt de volledige weegresultaten en line-up voor de kaart van morgenavond binnen zien!

Bellator 256: Bader vs. Machida 2 Resultaten: Bader krijgt vergelding

Bellator 256 vindt vanavond plaats vanuit de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut, live uitgezonden op het Showtime-netwerk!

Resultaten Bellator 257: Nemkov & Anderson vooruit in LHW Grand Prix

Bellator 257 vindt vanavond, 16 april, plaats vanuit de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Je kunt de resultaten hier bekijken.

Bellator 257: Nemkov vs. Davis weegresultaten: volledige gevechtskaartenset

De Bellator 257 wegingen zijn voltooid en de volledige kaart zal doorgaan zoals gepland, inclusief de LHW Grand Prix double-header!

Bellator 222: MacDonald vs. Gracie-kaart voltooid

Bellator MMA keert dit weekend terug met Bellator 222, met een gestapelde line-up, aangezien de kaart nu definitief is.

Ed Ruth keert terug bij Bellator 196

Ed Ruth heeft besloten om een ​​gewichtsklasse te wijzigen voor zijn volgende gevecht. Bellator MMA-functionarissen bevestigden dinsdagmiddag aan MMAjunkie dat Ruth leisteen is

John McCarthy deelt waarom hij denkt dat Mike Goldberg uit het Bellator-team zit

Big John McCarthy heeft een theorie gegeven over waarom hij gelooft dat Mike Goldberg is verwijderd uit het commentaarteam van Bellator.

Fedor Emelianenko vs. Chael Sonnen Vroege weddenschappen vrijgegeven

Misschien wel het grootste gevecht in de geschiedenis van Bellator MMA is gespeeld, namelijk Fedor Emelianenko tegen Chael Sonnen.

Bellator 264: Mousasi vs. Salter Resultaten, bezienswaardigheden en geluiden

Bellator 264 heeft middengewichtkampioen Gegard Mousasi tegenover John Salter in het hoofdevenement terwijl Bellator terugkeert naar de Fight Sphere in de Moh

Snelle resultaten Bellator 265: Kongo dient Kharitonov in

Bellator MMA gaat naar het Sanford Pentagon in Sioux Falls, South Dakota voor Bellator 265. Het zwaargewicht hoofdevenement zal het nummer

Bellator 270 vindt plaats in Dublin, met als headliner James Gallagher

James Gallagher zal genieten van het thuisvoordeel wanneer hij Bellator 270 kopt tegen Patchy Mix voor een toegewijd publiek in Dublin.

Bellator LHW Grand Prix-halve finales vinden plaats op 16 oktober

Bellator MMA heeft aangekondigd dat de halve finales van de lichtzwaargewicht Grand Prix op 16 oktober zullen plaatsvinden.

Michael Page keert terug naar Derek Anderson bij Bellator 258

Michael Page maakt zijn debuut in 2021 wanneer hij volgende maand tegenover Derek Anderson staat in Bellator 258 in wat een titeleliminator zou kunnen zijn.

Bellator 232 weegresultaten: MacDonald vs. Lima Official

De wegingen voor het komende Bellator 232-evenement staan ​​in de boeken.

Bellator kondigt LHW Grand Prix aan, inclusief Johnson vs. Romero

Bellator heeft aangekondigd dat het een LHW-toernooi zal houden met een epische confrontatie tussen Anthony Johnson en Yoel Romero

Yoel Romero uit Bellator licht-zwaargewicht Grand Prix

Vanwege medische problemen zal Yoel Romero niet langer worden geconfronteerd met Anthony Johnson en is hij uit de Bellator licht zwaargewicht Grand Prix.

Bellator 262: Velasquez vs. Kielholtz vindt vanavond plaats op Showtime

Bellator 262 heeft vorige week een van hun zwaargewicht gevechten verloren, dus de kaart van deze vrijdag zal nu uit 10 gevechten bestaan. Bellator 262 vindt plaats

Bellator 263: Pitbull vs. McKee vindt vanavond live plaats op Showtime

Bellator 263 is voor alle vedergewicht knikkers als de World Grand Prix die werd vertraagd door de wereldwijde pandemie in 2020, eindelijk de