Bobby Green spreekt zich uit na UFC Vegas 66 TKO-verlies

  Bobby Groen

UFC lichtgewicht Bobby Green neemt zijn wilde knock-out verlies tegen Drew Dober op de voet na hun UFC Vegas 66-gevecht.

Green en Dober zetten op een 'Fight of the Night'-uitvoering op UFC Vegas 66 op zaterdag. Na een succesvolle eerste ronde voor Green, versnelde Dober het tempo in ronde 2 en landde een krachtige linkse hoek op de kin van Green die het gevecht beëindigde.

Zowel Green als Dober namen voor hun inspanningen een extra post-fight-bonus van $ 50.000 mee naar huis.Green, die terugkeerde naar de Octagon na een schorsing van zes maanden door USADA, heeft er nu twee op rij verloren. Hij stapte op korte termijn op om het hoofd te bieden Islam Makhachev in februari verloor via TKO in de eerste ronde.

Ondanks een op en neer gaand 2022, ziet Green er positief uit terwijl hij vooruitkijkt naar toekomstige matchups.

Bobby Green blijft positief na venijnige knock-out tegen Drew Dober

  Bobby Groen
Foto: Nicole Bosco

In een recente post op zijn Instagram-verhaal , Green sprak zich uit over het verlies voor Dober.

'Hé jongens, ik weet nu niet wat ik moet zeggen,' zei Green. 'Ik heb de video's nog steeds niet gezien. Verdomd stom. Soms gebeurt er shit. Ik heb het gevoel dat ik domineerde, alles verliep soepel ... Ik kan op niemand anders boos zijn dan op mezelf. Petje af voor Drew Dober, je bent een geweldige kerel ... hopelijk heb ik iets dope gedaan dat je leuk vond.

Green voegde vervolgens iets toe aan zijn Instagram-verhaal door te laten doorschemeren dat het misschien een vroege onderbreking was.

'Ik wou dat de scheids me wat tijd gaf om te kijken of ik eruit lag', zei Green.

Green rondde zijn opmerkingen na het gevecht af door dankbaarheid te uiten in de nasleep van de nederlaag.

'Ik wilde gewoon godzijdank zeggen, zelfs met verlies', zei Green. 'Ik ben dankbaar dat ik gelukkig ben, ik zie er nog steeds goed uit, en aan het eind van de dag kan ik deze sport blijven doen, geen problemen ... niets dan liefde.'

Green is een favoriet bij fans sinds zijn UFC-debuut bij UFC 156 in 2013. Na een succesvolle run in Strikeforce heeft hij overwinningen behaald op onder meer Josh Thomson, Al Iaquinta en Lando Vannata in de Octagon.

Green stond onder de loep na zijn USADA-schorsing voor het gebruik van dehydroepiandrosteron (DHEA). Hij beweert dat hij het incidenteel heeft ingenomen via een besmet supplement, waarvoor Dober was het ermee eens dat er geen kwade bedoelingen waren .

Ondanks dat hij 36 jaar oud is, blijft Green een gevaarlijke lichtgewicht om naar te kijken in 2023.

Wat is de toekomst voor Bobby Green na UFC Vegas 66?

0 reacties

Cheyanne Vlismas spreekt zich uit na het verlies van UFC Vegas 66

Sean Strickland braadt rechters na close UFC Vegas 66-verlies

Rafa García loopt vervelende hoofdscheur op tijdens UFC Vegas 66

Winnaars UFC Vegas 66 prestatiebonus