Christy Mack publiceert nieuwe verklaring, time-lapse-foto's van haar herstel

oorlogsmachine en christy mack

Precies een maand nadat hij het slachtoffer was geworden van een vermeende aanval van voormaligeBellatorvechter en Ultimate Fighter-veteraan Jon War Machine Koppenhaver, volwassen filmster Christy Mack is online opgedoken om een ​​nieuwe officiële verklaring vrij te geven, evenals een time-lapse reeks foto's die haar herstel documenteren.

Hieronder staan ​​​​de foto's, gevolgd door haar officiële verklaring (die je onder de ingesloten tweet kunt lezen).

Ik heb verschillende tandartsbezoeken gehad om het eten comfortabeler te maken en mijn glimlach er normaler uit te laten zien. Ik heb nog een paar tandartsbezoeken te gaan. Ik heb mijn ogen laten controleren en ben me ervan bewust geworden dat ik veel geluk heb dat ik kan zien waar het is, aangezien de spier is vastgebonden door de fragmenten van de klapbreuk in mijn linkeroog. Mijn meervoudige neusfracturen zullen in de komende maanden worden hersteld. Hoewel ze redelijk symmetrisch zijn, is mijn neus van binnen en van buiten verschoven, wat ademhalingsproblemen veroorzaakt (ik laat iedereen ook voelen hoe mijn botten aan de linkerkant uitsteken omdat het zo raar aanvoelt). Mijn bovenlip zal binnen zes maanden weer in beweging komen ... ik kijk ernaar uit om weer stro te gebruiken.

Mijn lever lijkt in orde. Kort nadat ik voor het eerst was ontslagen, werd ik weer opgenomen in het ziekenhuis voor een kleine behandeling, maar ik werd niet geopereerd. Terwijl mijn gezicht er weer netjes uit begint te zien door de zwelling, is het nog steeds niet het mijne. Door te knippen wat er nog van mijn haar over was en 15 pond af te vallen (wat veel is als je 1.80m bent), voelde ik me nog verder van mezelf verwijderd. Het is moeilijk om elke dag in de spiegel te kijken en iemand te zien die je niet kent.

Nadat ik me heb opgemaakt en me heb verkleed voor het liefdadigheidsevenement van gisteren, voel ik me veel beter over hoe ik er nu uitzie. Ik voelde me er voor het eerst in lange tijd normaler en mooier door. Het evenement waar ik naar toe ging was voor Face Forward. Een liefdadigheidsinstelling zonder winstoogmerk die operaties financiert voor vrouwen en kinderen die zich in vreselijke situaties hebben bevonden waarvoor reconstructieve chirurgie nodig was. Ze financieren me niet, mijn operaties worden gedoneerd door andere artsen. Ik heb veel geweldige mensen ontmoet en kijk ernaar uit om in de toekomst meer met hen samen te werken.

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiële TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .