Coach deelt aanvullend inzicht in de potentiële MMA-beweging van Jake Paul

Jake Paul

MMA Wekelijks

Jake Paul lijkt van plan om in de toekomst over te stappen naar MMA, en zijn bokscoach BJ Flores is optimistisch over zijn kansen in de kooi.

Paul heeft laatst voormalig knock-out geslagenUFCkampioen Tyron Woodley in de zesde ronde van hun rematch. In de aanloop naar het gevecht zinspeelde hij op een toekomstige overstap naar MMA nadat hij nog een paar boksgevechten op zijn palmares had staan.

In de tussentijd heeft Paul enkele van de grootste sterren van MMA genoemd, waaronder:Nate DiazenConor McGregor. Voordat hij Woodley won, verdiende hij een gemene knock-out op voormaligBellatorkampioen Ben Askren.

Gedurende een recent interview met The Schmo , sprak Flores over waarom Paul relatief gemakkelijk de overstap naar MMA kon maken.

Hij is gewoon een goed afgeronde jongen, zei Flores. Als hij wil leren trappen, als hij een MMA-gevecht wil doen, moet [Paul] het 100% doen.

Ik help waar ik kan, waar mogelijk. Alsof het niet om mij gaat, maar om hem. Als dat de richting is die hij op wil, geen probleem. Hij zal goed zijn in alles wat hij doet, geloof me. ( h/t MiddleEasy )

Jake Paul is in gesprek met American Kickboxing Academy

Paul onthulde dat hij contact heeft gehad met de American Kickboxing Academy, de thuisbasis van voormalig kampioen Daniel Cormier enKhabib Nurmagomedov, tot uiteindelijk MMA trainen . Het is onduidelijk wanneer hij zal beginnen met zijn geplande verhuizing naar de kooi.

Paul is ook een vocaal onderdeel geweest van de UFC-jagersbetalingskwestie. Hij heeft naar de UFC-president gepordDana Whitevoor onderbetaalde strijders en het niet geven van gezondheidsvoordelen op de lange termijn.

Paul heeft de bokswereld het afgelopen jaar stormenderhand veroverd en hij heeft het potentieel om veel aandacht te trekken bij een mogelijke overstap naar MMA.

Hoe denk je dat Jake Paul het zou doen in MMA?