Coker op PFL/Harrison maakt Cyborg Superfight: ze hebben mijn nummer

Kayla Harrison, Cris

MMA-junkie, Bellator en MMA-gevechten

BellatorCEO Scott Coker staat open voor het omgaan met dePFLom te onderhandelen over een supergevecht tussenKayla Harrisonen Cris 'Cyborg' Justino.

Harrison heeftplaagde het idee van een matchuptegen Cyborg voor een paar jaar, daterend van net voor het PFL-seizoen 2021. Ze overwoog om bij Bellator te tekenen tijdens haar recente vrije agentschap voordat ze uiteindelijk opnieuw tekende bij de PFL.Harrison en Cyborg waren ooit op complementaire voorwaarden geweest, en Harrison ging zelfs zover dat hij Cyborg noemdeals de vedergewicht GEIT boven haar voormalige teamgenoot Amanda Nunes. Maar de afgelopen maanden is het pittig geworden op sociale media, met Cyborg gaat zo ver dat ze haar op Twitter blokkeert .

Tijdens een recent interview met MMA Fighting , sprak Coker over de huidige stand van zaken met betrekking tot een cross-promotionele matchup tussen Harrison en Cyborg.

Ik weet het niet zeker en om eerlijk te zijn heb ik helemaal niets van ze gehoord. Niets, zei Coker over de PFL en Harrison. Ik weet dat ze mijn nummer hebben, dus ik begrijp het niet. Ze kletsen veel op sociale media en proberen een verhaal te creëren. Maar voor mij is Cris de beste vrouwelijke vechter aller tijden, en ze vecht voor Bellator. Kayla Harrison is een geweldige, geweldige vechter, dat heeft ze bewezen. Ze zou in de toekomst ook een van de groten aller tijden kunnen zijn, maar ze moet groeien, en tegen iemand vechten, en dan blijven groeien. Ze zal er jaren in moeten steken.

Maar voor mij zullen we zien, maar ik ben in de war door wat ze zeggen en wat ze willen doen, omdat ik van niemand heb gehoord. Als deze sociale aanvallen hun manier van zakendoen zijn, dan doe ik niet zo zaken. Pak een telefoon, bel me. Zo doen wij zaken.

De PFL is van plan om volgend jaar zo snel mogelijk een 'super-fight-divisie' te lanceren, wat het precedent zou kunnen vormen voor cross-promotiegesprekken tussen de competitie en Bellator. Harrison zal het opnemen tegen Marina Mokhnatkina in haar 2022-debuut op 6 mei, terwijl Cyborg het dit weekend zal opnemen tegen Arlene Blencowe in haar laatste vedergewicht titelverdediging op Bellator 279.

Coker is gefocust op Bellator's terugkeer naar Hawaï dit weekend, maar lijkt open te staan ​​voor het gevecht tussen Harrison en Cyborg als de PFL contact opneemt met zijn promotie.

Hoe denk je dat een Kayla Harrison vs.Cris Cyborggevecht zou spelen?