Dana White legt uit waarom Cejudo niet werd geselecteerd om Holloway te vervangen

Dana White Henry Cejudo

Dana White en Henry Cejudo

Henry Cejudozal moeten wachten als hij bij terugkeer een titelschot wil.

Dana Whitehoort de hele tijd smeekbeden van strijders. Vaak denken vechters dat ze een titelkans verdienen, maar wit moet de persoon zijn om ze recht te zetten. Dit is onlangs het geval met voormalig tweedivisiekampioen Henry Cejudo.Cejudo wilde terugkeren van zijn pensioen en in actie komenAlexander Volkanovskitoen Max Holloway zich terugtrok. In plaats daarvan, de UFC ging met Chan Sung Jung als vervanger . White heeft nu uitgelegd waarom dat de ingeslagen weg was.

Ik kan je dit vertellen: de 'Koreaanse zombie' is hier aan het vechten, vertelde White BT-sporten. Deze man is met pensioen. Hoeveel jaar is hij al weg, en hij wil binnenkomen om tegen Alexander Volkanovski te vechten? Je hebt jongens als de Zombie, Josh Emmett, Giga die dit weekend vechten. Je hebt deze jongens die het hier drie keer per jaar doen en zich omhoog werken. Voor Cejudo om met pensioen te gaan en dan gewoon te denken dat hij in staat zou moeten zijn om binnen te komen en in een gewichtsklasse te springen en de kampioen te verslaan, zo werkt het niet.

Cejudo stopte met MMA na zijn laatste overwinning in mei 2020. Sinds hij wegliep, bleef hij echter een terugkeer plagen.Zijn verlangen om weer te vechtenkomt de laatste tijd wat vaker voor.Cejudo was geïnteresseerd in een terugkeer naar bantamgewichtmaar heeft ook vedergewichtkampioen Volkanovski uitgeroepen. Cejudo was geïnteresseerd in het titelgevecht met Volkanovski, maar heeft nooit deelgenomen aan deUFCvedergewicht divisie.

In tegenstelling tot Cejudo is Jung actief geweest in de vedergewichtdivisie en heeft hij drie van zijn laatste vier gewonnen van toptegenstanders. Als Cejudo een terugkeer serieus neemt, zou de UFC die hoogstwaarschijnlijk accepteren. Het kan echter zijn dat hij een gevecht van 145 pond nodig heeft tegen iemand in de top vijf als hij op zoek is naar een titelkans.

Denk je dat het cv van Cejudo een onmiddellijke titelkans mogelijk maakt?