Dana White Praying Belfort verslaat 'Crackhead' Oscar De La Hoya

Dana White Oscar De La Hoya

(via Zuffa LLC en Getty)

Er is geen liefde verloren tussenUFCPresidentDana WhiteenOscar de la hoya.

De La Hoya is klaar om zijn terugkeer naar de boksring te maken. Hij zal op 11 september een-op-een gaan met voormalig UFC Light Heavyweight Champion Vitor Belfort. De pro bokswedstrijd zal worden gehouden in het Staples Center in Los Angeles, Californië. Triller zal het gevecht promoten.Tijdens een optreden op de Pat McAfee Show , White zei te hopen dat Belfort een brute knock-out overwinning behaalt (via Het Mac-leven ).

Ik bid dat Vitor deze crackhead uitschakelt - en hem venijnig, venijnig knock-out slaat.

White en De La Hoya hebben elkaar in de media publiekelijk bekritiseerd. De UFC-baasvernietigde de Golden Boytijdens een optreden in 2018 op UFC Unfiltered voor het boeken van Tito Ortiz vs. Chuck Liddell 3 (h/t MMANYTT).

Luister, ik hou van Chuck Liddell en ik wil Chuck Liddell nooit kwaad doen. Mensen denken wel dat ik Chuck Liddell kwaadspreek, maar de realiteit is, allereerst, laten we dit eerst zeggen, ik hoorde vorige week dat de cokehead, 'Oscar Del La Weirdo', onzin praat, dat ik dat niet doe een plek hebben om jongens te vertellen wanneer ze met pensioen moeten gaan. Allereerst heet het vriendschap, jij f***ing cokehead. Ik ben al 20 jaar bevriend met Chuck Liddell en de realiteit is dat Chuck Liddell met pensioen ging terwijl hij met pensioen had moeten gaan, acht of negen jaar geleden wanneer dat ook was.

Chuck Liddell

Afbeelding tegoed: MMAJunkie

Chuck Liddell is 50 jaar oud en heeft geen zaken meer met vechten en het feit dat de staat Californië die strijd zelfs maar heeft laten gebeuren, is walgelijk, het is walgelijk. Chuck Liddell is een enorme superster en heeft een geweldige erfenis in deze sport. Dus natuurlijk, als vriend, zit iedereen die beweert een vriend van Chuck Liddell te zijn en in de buurt van dit gevecht was, vol met shit. Ze zijn geen vriend van Chuck Liddell. Om hem naar binnen te laten gaan en deze strijd aan te gaan. Het is verschrikkelijk.

uit de potvuurde terug op Whitein een verklaring (via MMAFighting).

Dana is zo klein en wordt bedreigd door ons succes met [streamingservice DAZN] en nu in MMA dat hij nieuws van tien jaar geleden naar voren brengt om te proberen relevant te blijven. Boksen heeft hem volledig afgewezen. En MMA-vechters realiseren zich nu dat ze hun leven niet hoeven te riskeren alleen maar om rijk te worden. Golden Boy en ik gaan vooruit en zijn groter dan ooit. Dana moet z'n kop houden en proberen uit te vinden hoe hij zijn eigen bedrijf kan redden.

Wat vind je van deze laatste uitwisseling tussen Dana White en Oscar de la Hoya?