Dana White roept Kim Kardashian op om klachten van vechters te bestrijden

Kim Kardashian Dana White

Dana Whiteheeft een interessant tegenargument tegen degenen die klagen over de salarissen van de gebroeders Paul in vergelijking met die vanUFCvechters, en het gaat om ene Kimberly Noel Kardashian.

Toen je vanmorgen wakker werd om je dagelijkse dosis MMA-nieuws te krijgen, had je waarschijnlijk niet verwacht dat je Kim Kardashian ergens in de krantenkoppen zou lezen. En toch, hier zijn we dan. Na groeiende klachten over het salaris van vechters, met strijders zoals Francis Ngannou en Paulo Costa die hun salarissen vergelijkt met die van de gebroeders Paul, Dana White zette het record recht op het verschil tussen UFC-jagers en de Youtubers. Om zijn punt duidelijk te maken, presenteerde hij een analogie met het reality-tv-showpictogram en de beste social media-beïnvloeder Kim Kardashian.

Er zal altijd een markt zijn voor dit soort gevechten, zei White in een TMZ Sports-interview dat dinsdag is uitgebracht . Stel je voor dat Kim Kardashian tegen Amanda Nunes wilde vechten. Hoe groot denk je dat die strijd zou zijn?

Amanda Nunes en Kim Kardashian behalen ongetwijfeld hun grootste overwinningen.

En dat is het ding. Ik zie veel van deze vechters huilen: 'Oh, deze man verdient zoveel geld en deze man verdient zoveel geld.' Wat denk je dat Kim Kardashian zou verdienen als ze binnenkwam en tegen Amanda Nunes vocht? Waarschijnlijk meer dan iemand ooit heeft gemaakt. Stop met praten over andermans geld. Deze kinderen begonnen een verdomd YouTube-kanaal toen ze 12 jaar oud waren. Dit hebben ze in de loop der jaren opgebouwd. Dit is niet alleen (zoals) dat ze dit van de ene op de andere dag hebben gedaan. Ze bouwden dit in jaren en jaren op, en ze gingen naar de sportschool, en ze trainden, en ze deden hun ding, en ze verwerkten dit in wat het nu is.

White geeft toe dat hij sceptisch staat tegenover de cijfers die door de gebroeders Paul worden gepresenteerd voor hun recente gebeurtenissen en zelfs de beweringen van Floyd Mayweather specifiek met betrekking tot zijn salaris voor de tentoonstelling bokswedstrijd in het weekend tegen Logan Paul. Desalniettemin blijft White's punt dat de gebroeders Paul, net als Kim Kardashian, hun merken in de loop van de tijd op sociale media hebben opgebouwd, en het is dus een situatie van appels met peren bij het vergelijken van UFC-salarissen met beroemdheden zoals de Pauls.

Op een bepaald niveau kan er een Als we ze niet kunnen verslaan, sluit je bij hen aan bij sommige UFC-vechters, die misschien het gevoel hebben dat als ze niet hetzelfde geld kunnen verdienen als boksers of zelfs boksers van beroemdheden, ze net zo goed kunnen proberen om die wereld te betreden om zulke cijfers te verdienen in een eenmalig gevecht. Natuurlijk, zolang ze onder contract staan ​​bij de UFC, hebben ze de zegen van oom Dana nodig om dit te doen, zoals de gepensioneerde Ben Askren die in april werd toegekend aan het boksen van Jake Paul.

Tyron Woodley daarentegen is een vrije agent. Het eerste wat hij deed nadat hij op de markt was gekomen, was met succes lobbyen om Jake Paul te bevechten in wat zijn manager beweerde dat het een deal van meerdere miljoenen dollars zou zijn. UFC-legende Vitor Belfort betrad onlangs ook de wereld van het boksen van beroemdheden door ermee in te stemmen om op 19 juni tegen YouTuBer The Real Tarzann te vechten.

Er lijkt inderdaad een trend te beginnen, en totdat MMA-vechters kunnen beginnen met Keeping Up With The Pauls, vertoont het geen tekenen van vertraging.

Wat vind je van het Kim Kardashian-argument van Dana White? Is het geldig?