Daniel Cormier heeft geen interesse in het trainen van Jake Paul bij AKA

Daniel Cormier Jake Paul

Daniel Cormier en Jake Paul

Daniel Cormier is niet happig op het idee dat Jake Paul naar zijn sportschool gaat.

Jake Paul heeft de bokswereld stormenderhand veroverd. Hij is misschien wel een van de meest spraakmakende vechters ter wereld. Nu plaagt hij een overgang naar MMA en wil hij trainen bij een van de beste sportscholen van het land, American Kickboxing Academy (AKA). Die sportschool is de thuisbasis van enkele van de beste deUFCooit heeft gezien, waaronder Khabib Nurmagomeodv,Kaïn Velasquezen Daniël Cormier.Onlangs, AKA Hoofd Coach Javier Mendez sprak over Paul die mogelijk naar de sportschool gaat. Hij sprak zijn bewondering uit voor wat Paul heeft gedaan om zijn vechtcarrière van de grond te krijgen, maar zei ook dat het team moet stemmen over zijn toetreding en als iemand ertegen is, zou hij niet welkom zijn. Een man spreekt zich al uit tegen de verhuizing. Die man is Daniel Cormier.

Nee, daar heb ik geen interesse in, vertelde Cormier De Schmo op zijn Youtube-kanaal . Het lijkt een heleboel trucs, toch? Het zijn altijd trucjes. Ik weet niet in hoeverre het waar is, maar het lijkt me een truc, dus ik ga dat spel niet spelen.

Paul en Cormier hebben hun aandeel in de openbare prullenbak gehad.Cormier was kritisch over Paul en zijn boksvaardigheden, dus Paul bood aan om tegen Cormier te vechten. Cormier antwoordde dat hijPaul zou worden geconfronteerd, maar alleen in een MMA-gevecht.Nu Paul echt van plan is om naar MMA te gaan, is het misschien geen goed idee om te trainen met een man tegen wie je wilt vechten.

Cormier is gestopt met MMA en zal waarschijnlijk helemaal niet tegen Paul vechten. Gepensioneerde strijders zijn echter precies waar Paul zich op richt. En met de hoeveelheid geld die in de gevechten van Paul wordt aangeboden, kan Cormier, die een enorm gewichtsvoordeel heeft, misschien worden overgehaald om nog een keer te vechten.

Denk je dat Daniel Cormier ooit tegen Jake Paul zou vechten in MMA of boksen?