De Karate Hottie zegt dat Invicta's deal met UFC haar in de sport hield

de karate hottie michelle waterson

Invicta FC's kampioen van 105 pond, Michelle Waterson, bij MMA-fans bekend als The Karate Hottie, merkte tijdens een recent interview op dat Invicta's deal metUFCom uit te zenden op hun digitale Fight Pass-service was de beslissende factor in haar beslissing om het krijgen van nog een baby uit te stellen en terug te keren naar de kooi.

Waterson vertelde USA Today Sport dat hoe langer ze wachtte op gevechten, hoe meer ze overwoog om een ​​tijdje te stoppen met vechten om te proberen opnieuw zwanger te worden.

De Karate Hottie sprak over hoe ze niet wilde dat haar driejarige dochter enig kind zou zijn en dat hoe langer ze wachtte op een tegenstander om uit te dagen voor haar Invicta FC Atomweight-titel, hoe meer ze de hoop begon te verliezen.

Al die dingen gaan door je hoofd, zei Waterson (11-3), die haar titel verdedigt tegen Yasuko Tamada (15-8-3) op Invicta FC 8 in Kansas City, Missouri op de UFC Fight Pass-debuutshow van zaterdagavond. Ik heb het gevoel dat vechten zo'n opoffering is voor je lichaam en voor je familie. Als je gewoon aan het trainen bent met niets voor je, is het soms moeilijk om gemotiveerd te blijven. Ik begon te denken, man, als ik had geweten dat ik zo lang weg zou blijven, had ik al een andere baby kunnen krijgen.

Waterson zei dat twee dingen haar ervan weerhielden haar dromen op te geven, de eerste was haar man, Joshua Gomez, een bokser die zijn handschoenen ophing om een ​​baan als financieel adviseur aan te nemen om het gezin te onderhouden terwijl ze haar vechtcarrière voortzette. . Gomez zei dat het gewoon logisch was omdat Michelle honderd keer betere vechter is dan ik ooit was.

De andere reden waarom ze besloot om daar te blijven, was dat Invicta een deal sloot om hun evenementen live uit te zenden op UFC Fight Pass.

Dat was geweldig om te horen, want ik heb het gevoel dat de relatie tussen Invicta en UFC Fight Pass ervoor zorgt dat Invicta meer kaarten en meer kansen krijgt, zegt Waterson.

Als de deal Invicta in staat stelt om meer vechtkaarten op te zetten, zegt Waterson dat de deal zou kunnen resulteren in haar vermogen om haar MMA-aspiraties om te zetten in een fulltime carrière. Ik denk dat veel echt afhangt van hoe dit evenement verloopt, zei Waterson. Hopelijk zal Invicta hierdoor meer kaarten hebben, zodat ik regelmatiger kan vechten. Dan kan dit echt een carrière voor mij zijn.

Wat betreft Waterson en Gomez die nog een baby krijgen zodat hun dochter niet enig kind is, zegt Gomez dat daar in de toekomst genoeg tijd voor is.

Haar taak op dit moment is om de kampioen te zijn, zei Gomez.

De Karate Hottie verdedigt haar titel van 105 pond tegen Yasuko Tamada deze zaterdagavond bij Invicta FC 8 live op UFC Fight Pass. Voor een voorproefje van de show, bekijk de video bovenaan deze pagina.

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiële TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .