Drew Dober Details Bobby Green's UFC Vegas 66 Trash Talk

  Drew Dober, Bobby Green
(Zuffa LLC)

Drew Dober heeft onthuld wat Bobby Green precies tegen hem zei in de kooi tijdens hun lichtgewicht gevecht bij UFC Vegas66.

De wedstrijd tussen Dober en Green leek een van de opvallende gevechten te worden op weg naar het laatste UFC-evenement van het jaar, en beide mannen leverden een opwindend stukje af dat later mee naar huis ging Gevecht van de nacht eer.

Dober liep uiteindelijk weg met de overwinning nadat hij Green had gevangen met een linkse hoek iets meer dan halverwege het gevecht, maar dat was pas na een moeilijke eerste ronde waarin 'King' de touwtjes stevig in handen leek te hebben.De 34-jarige worstelde duidelijk met de unieke stijl van Green in de eerste vijf minuten, en zelfs een paar grote schoten van Dober konden het gestage dieet van frontale trappen en jabs die op hem afkwamen niet compenseren. Tot overmaat van ramp was Green de hele tijd met Dober aan het praten terwijl hij een aanzienlijke voorsprong nam in de aanzienlijke stakingstotalen.

'Dat kan hij niet'

Spreken aan de media na zijn overwinning kon Dober niet anders dan lachen toen hij zich alles herinnerde wat Green tegen hem zei tijdens hun gevecht.

'Oh, hij praatte onzin zoals elke beweging die ik deed, ' zei Dober. 'Ik zou hem in zijn lichaam proberen te slaan, hij zou zeggen:' Nee, dat was mijn arm. Je hebt gemist.’ En dan wil hij graag commentaar geven aan mijn coaches. Hij had zoiets van 'Nee, dat kan hij niet. Dat kan hij niet. ' En toen liet hij de hele tijd zijn mond lopen. Gewoon verschillende opmerkingen over alles.

Dober stopte Green in de tweede ronde bij UFC Vegas 66. (Zuffa LLC)

Dober kreeg duidelijk het laatste woord toen hij uiteindelijk 'King' betrapte met een linkse hoek, maar dat was pas nadat hij alle pogingen had opgegeven om terug te slaan op Green's onzin.

'Ik probeerde te. Het kwam er gewoon niet zo goed uit als hij. Hij is er zoveel beter in dan ik. Dus ik besloot dat gewoon weg te doen en dacht 'Oké, ik kan dat niet bijhouden.''

De overwinning op Green was de derde op rij van Dober en bracht hem ook gelijk Dustin Poirier voor de meeste knock-outoverwinningen in de geschiedenis van de lichtgewicht divisie van de UFC.

Het gevecht tussen Dober en Green maakte deel uit van een reeks van vier opeenvolgende finishes die de hoofdkaart van UFC Vegas 66 opende, en het evenement werd afgesloten door Jared Cannonier die een verdeelde beslissing over Sean Strickland in hun middengewicht gevecht.

Wat vind je van de opmerkingen die Green tijdens hun gevecht tegen Dober maakte?

Geef een transcriptietegoed met een link naar dit artikel als u een van deze citaten gebruikt.

0 reacties

Bobby Green spreekt zich uit na UFC Vegas 66 TKO-verlies

Cheyanne Vlismas spreekt zich uit na het verlies van UFC Vegas 66

Sean Strickland braadt rechters na close UFC Vegas 66-verlies

Rafa García loopt vervelende hoofdscheur op tijdens UFC Vegas 66