Dustin Poirier reageert op de oproep van Colby Covington na het gevecht

Dustin Poirier, Colby Covington

VroegereUFCinterim lichtgewicht kampioen Dustin Poirier sloeg terug opColby Covingtonop sociale media na Covington's UFC 272-callout.

Covington verslagenGeorge Masvidalin een heen-en-weer oorlog in de UFC 272 headliner. Na een overwegend dominante overwinning op Masvidal te hebben behaald, gebruikte Covington zijn interview na het gevecht om een ​​andere voormalige Amerikaanse Topteam-teamgenoot in Poirier te roepen.

Covington en Poirier hebben behoorlijk wat gevolgen gehad sinds Covington uit elkaar ging met ATT. Covington heeft geschoten op de vrouw en dochter van Poirier, ze allebei onflatteuze labels geven . Hij heeft ook Poirier bespot na zijn verliesnaar Charles Oliveira bij UFC 269en beweerde ook dat hij Poirier . maaktelaat ATT in tranen achtersamen hun trainingen volgen.Na het horen van Covington's UFC 272-callout, Poirier ging naar sociale media reageren.

Bombaclot! Poirier tweette kort na de oproep.

De term 'Bumbaclot' is Jamaicaans jargon voor d**chebag of motherf**ker. Poirier is duidelijk geen fan van Covingtons capriolen, vooral niet daarna het idee bagatelliseren om hem in de Octagon onder ogen te zien .

Poirier ging toen verder met de vraag waarom Covington hem zou roepen in plaats van... een ander top UFC-weltergewicht uitroepen .

Maybez vecht tegen een weltergewicht-mededinger?

Poirier heeft eerder gezinspeeld op een overstap naar weltergewicht in 2022 om te vechtenNate Diaz. Het gevecht wordt nog steeds overwogen voor later dit jaar, en het is onduidelijk of Poirier fulltime naar 170 pond zal verhuizen.

Wat Covington betreft, hij wil mogelijk een derde gevecht verdienen met kampioen weltergewichtKamaru Usmanlangs de lijn. Een overwinning op een andere UFC-topster zoals Poirier zou hem die kans kunnen geven.

Wil je Dustin Poirier vs Colby Covington hierna zien?