Categorie: Hoofdartikelen

7 afhaalrestaurants van Wilder vs. Fury 2

Tyson Fury won de titel die hem naar eigen zeggen al een tijdje is ontgaan. Hij versloeg Deontay Wilder in alle zeven ronden voordat Wilders corner de handdoek in de ring gooide

UFC 259: Blachowicz vs. Adesanya Staff Voorspellingen

Bekijk de selectie van het personeel van MMA News voor UFC 259: Adesanya vs. Blachowicz, die aanstaande zaterdag 6 maart 2020 plaatsvindt vanaf de UFC APEX!

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 Staff Voorspellingen

De medewerkers van MMA News hebben je een keuze gegeven voor de komende UFC 260: Miocic vs. Ngannou pay-per-view aanstaande zaterdag. Bekijk ze hier!

De top 5 beste boksers in de UFC

Hier is onze versie van de top vijf beste boksers in de UFC van vandaag. Laat het ons weten in het commentaargedeelte als je denkt dat iemand een plekje meer verdiende!

UFC 268 Verhaallijnen & Laatste uitgebreide preview

We staan ​​voor de deur van misschien wel de beste kaart van 2021, UFC 268: Usman vs. Covington, die morgenavond live gaat.

UFC 258: Usman vs. Burns Staff Voorspellingen

Kom langs om de MMA News Staff-voorspellingen voor UFC 258: Usman vs. Burns te bekijken, live uitgezonden op pay-per-view zaterdag 13 februari 2021!

UFC Vegas 42: Holloway vs Rodriguez – Preview/Voorspelling

Bij UFC Vegas 42 zal voormalig titelhouder Max Holloway zijn status als nummer één op het spel zetten tegen Yair Rodriguez.

Waar zijn we in hemelsnaam getuige van met Khamzat Chimaev?

We hebben je hulp nodig MMA-fans, wat zijn we in vredesnaam aan het zien met MMA-fenomeen Khamzat Chimaev, na weer een knaller?

The Dictator And I: De Tsjetsjeense krijgsheer achter Khamzat Chimaev's UFC-retour

De Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadyrov is een van de gevaarlijkste mannen in de wereldpolitiek. En hij is bijzonder geïnteresseerd in Khamzat Chimaev.

2022 zou het jaar van Jiří Procházka kunnen zijn - of niet

De onmiskenbare vaardigheid van Jiri Prochazka zou hem volgend jaar een kampioen kunnen maken. Voordat we aan 2022 beginnen, kijken we naar de voor- en nadelen van de kanshebber.

Beyond Scary: Francis Ngannou's streven naar HW GOAT-status (2019)

Francis Ngannou kan niet alleen één overwinning verwijderd zijn van een UFC-kampioen, maar hij kan ook één overwinning verwijderd zijn van een GEIT. Cylde Aidoo legt het uit.

UFC Vegas 40: Ladd vs. Dumont weegresultaten & preview

De weegresultaten voor UFC Vegas 40: Ladd vs Dumont zijn binnen! Bekijk de volledige resultaten en onze preview voor het evenement van morgen binnen.

Het huis dat Conor McGregor bouwde dat niet kan verliezen

Nee, Conor McGregor heeft niets te verliezen bij UFC 264 in zijn trilogiegevecht tegen Dustin 'The Diamond' Poirier.

Wat als Tyson Fury na het veroveren van Wilder zijn zinnen op MMA heeft gezet?

Hij heeft getraind met Darren Till en Nick Diaz. En ruilde weerhaken met Francis Ngannou. Maar zullen we ooit een MMA-boxing crossover-gevecht zien met Tyson Fury?

Stipe Miocic: Zwaargewicht's Odd Man Out

Ondanks zijn jarenlange dominantie als kampioen, is Stipe Miocic onlangs weggelaten uit de UFC zwaargewicht titelfoto.

Het MMA-nieuws Top 100 UFC-vechters van 2021, deel 10: #10-1

Om ons 20-jarig jubileum te beginnen, zullen we de hele maand januari de MMA News Top 100 UFC-vechters van 2021 uitrollen!

Het MMA-nieuws Top 100 UFC-vechters van 2021, deel 2: #90-81

Om 2021 te beginnen, zullen we gedurende de maand januari de top 100 UFC-vechters van 2021 uitrollen, zoals gestemd door het MMA News-panel.

Naar Amerika komen: de oneerlijke behandeling die stadskickboksen uit Nieuw-Zeeland dwingt

City Kickboxing is een van de meest gevierde sportscholen van MMA en vertegenwoordigt Nieuw-Zeeland met trots. Dit is waarom het het land uit wordt gedwongen.

Stijlen verkennen: Khamzat Chimaev & Khabib Nurmagomedov

Een droommatch-up wordt onderzocht tussen de opkomende UFC-ster Khamzat Chimaev die het opneemt tegen voormalig lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov.

Worden alle strijders gelijk behandeld als het gaat om vrije meningsuiting?

Veel fans hebben de uitspraken van Bryce Mitchell verdedigd als zijn recht op vrije meningsuiting. Maar zouden ze hetzelfde doen als hij links was?