Jake Paul verdubbelt op callout van dikke kont Daniel Cormier

Daniel Cormier Jake Paul

Daniel Cormier, Jake Paul

Jake Paul laat de plotselinge ruzie tussen hem en Daniel Cormier of het idee om het in een boksring te spelen niet los.

Gisteren werd gemeld dat Jake Paul had Daniel Cormier geroepen voor een gevecht nadat Cormier het oneens was met een backstage-confrontatie tussen Tyron Woodley en Paul's bemanningslid J'Leon Love. Je zou kunnen verwachten dat dit weer een willekeurige onzin-tweet van Paul zou zijn die binnen ongeveer 24 uur zou zijn vergeten. Dat had kunnen gebeuren totdat Daniel Cormier daadwerkelijk op de oproep reageerde.Cormier zei dat hij geen interesse heeft om tegen Paul te vechten, die volgens hem niet het recht heeft verdiend om tegen iemand zoals hij te vechten. Hij stelde toen voor dat Paul in plaats daarvan zou vechten tegen iemand als Tyron Woodley of Luke Rockhold.

Het verhaal eindigt daar niet, mensen, want Jake Paul komt veel harder achter Cormier aan dan hij deed in zijn eerste oproep. Paul verzekert Cormier en het grote publiek niet alleen dat hij eerstgenoemde een pak slaag zou gevenUFCdubbel kampioen, maar hij gelooft ook dat Cormier zich schuldig maakt aan een mooiweervriend en aanhanger van de gevallen Ben Askren (transcriptie via Jed Meshew).

Zoveel nep-moeders in deze generatie, zei Paul over broer Logan Paul's IMPAULSIEF podcast . Daniel Cormier, (imiteert) 'Dat is mijn jongen Ben, hij gaat Jake verslaan, hij duwde hem in het gezicht, dus hij gaat nu winnen, chirp, chirp, chirp.' Ik sla hem knock-out en hij is op Twitter, 'Ben, ben jij serieus, bro, ging je zo ten onder? Ben je een grapje? Ben, ik kan niet geloven dat je dat de MMA-gemeenschap hebt aangedaan.' Shut the f*** up b****. Ik sla ook de klote uit je dikke reet, net zoals Stipe deed. Cleveland ***. Ik zweer bij God, ik zal Daniel Cormier verslaan.

Ondanks het bespotten van Cormier's lichaamsgewicht en zijn verliezen aan voormalig zwaargewicht kampioen Stipe Miocic, houdt Paul vol dat hij Cormier respecteert. Een deel van dat respect verdween echter nadat de toon van DC veranderde nadat Ben Askren zaterdag werd uitgeschakeld.

Ik respecteer hem, ik vind hem geweldig, hij had een geweldige carrière, zei Paul over Cormier. Ik ben dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor de MMA-gemeenschap. Maar schakel je jongen niet zo in! Het laat je ware karakter zien. En trouwens, ik zal hem bevechten. Laten we de pay-per-view uitvoeren.

Jake Paul trekt zich duidelijk niet terug van het idee om tegen Daniel Cormier te vechten, en er is geen bewijs dat hij een grapje maakt met deze uitdaging. Hoe dan ook, afgezien van het feit dat Cormier een gepensioneerde vechter is die nu gefocust is op zijn taken als analist, is hij ook behoorlijk zwaarder dan Paul, zoals Paul schampert over DC's lichaamsgewichtreferenties. Dat gezegd hebbende, er is geen realistische weg naar deze strijd ooit gemaakt. Maar verwacht niet dat dit de koperen YouTube-persoonlijkheid ervan weerhoudt om zijn mond te houden en door te gaan met veren binnen de MMA-gemeenschap.

Zou je een gevecht tussen Jake Paul en Daniel Cormier willen zien als het echt in elkaar kon worden gezet?