Jamahal Hill ontdekte MMA's bokstekort van MayMac

  Jamahal Hill
Foto via Instagram @sweet_dreams_jhill

Jamahal Hill heeft altijd geweten dat hij een ander niveau van boksen naar de wereld zou kunnen brengen UFC .

De in Chicago geboren Hill neemt sinds 2019 deel aan de UFC nadat hij een knock-out had gescoord tijdens zijn optreden op Dana White 's Contender-serie. Sinds hij bij de promotie kwam, heeft hij de lichtzwaargewichtdivisie in vuur en vlam gezet, scoren knock-outs in op één na alle van zijn vijf UFC-overwinningen, evenals zijn enkele gevecht dat werd vernietigd tot een no-contest nadat hij getest had positief voor marihuana.

via Instagram @sweet_dreams_jhill

Jamahal Hill zegt May/Mac Exposed MMA opvallend

Het is moeilijk te ontkennen dat Jamahal Hill een aantal indrukwekkende slagen naar de UFC heeft gebracht, alleen een single lijden tegenslag tot nu toe in zijn ambtstermijn. Het bleek dat hij in de sport kwam met een redelijk goed idee van hoe goed hij het zou kunnen doen op de standup-afdeling.Sprekend in een recente aflevering van Dagboeken van foodtrucks , legde Hill uit dat hij het kon zien door naar de berucht boksen wedstrijd tussen de toenmalige UFC-kampioen-kampioen Conor McGregor , en de legendarische ongeslagen bokskampioen Floyd Mayweather , dat MMA-staking niet te vergelijken was met boksen. Dus legde hij zijn focus op het verbeteren van dat deel van zijn vaardigheden in de hoop dat hij zou kunnen profiteren van wat hij zag als een opening in de sport.

'Het ding met [opvallend] is dat ik me de tekortkoming realiseerde. Ik realiseerde me de tekortkoming in de sport, en eerlijk gezegd werd veel ervan voor mij versterkt toen Conor tegen Floyd vocht. Je kon zien dat hij helemaal bovenaan stond... maar als het op ponsen aankwam... Ik zag het voor het eerst in het Diaz-gevecht, het boksen, het uithoudingsvermogen dat nodig was om een ​​bokser te zijn, en ik zag hoe het zich vertaalde in boksen . Dus ik dacht: 'Oké, hoe kan ik deze tekortkoming opvangen en het voor mij laten werken in MMA?' zei Heuvel.

Hoewel het niet verwonderlijk is om te horen dat MayMac als inspiratiebron diende voor toekomstige generaties vechters, is het interessant om te horen wat Jamahal Hill uit het kijken naar een van de grootste gevechten in de geschiedenis van vechtsporten heeft kunnen halen. De tijd zal uiteindelijk uitwijzen hoe ver zijn slag hem zal brengen, maar tot nu toe is het goed voor de 31-jarige prospect.

Ben jij ook geïnspireerd door Floyd Mayweather vs Conor McGregor ?

Geef een transcriptietegoed met een link naar dit artikel als u een van deze citaten gebruikt.

Jamahal Hill: Ik zou Paul Craig te slim af kunnen zijn

Casey O'Neill sluit zich aan bij Jamahal Hill in UFC 4 selectiekritiek

Jamahal Hill's UFC 4 Patience verloopt na Nickal/Rosas-toevoegingen

Jamahal Hill legt uit wat hij heeft over Jiří Procházka