Javier Mendez legt de bewering van Jake Paul over training bij Khabib & AKA . uit

Javier Mendez Khabib Nurmagomedov Jake Paul

Javier Mendez, Khabib Nurmagomedov en Jake Paul

Jake Paul plaagde een overgang naar MMA, waarvan hij onlangs zei dat het training bij AKA zou omvatten.

Jake Paul heeft de bokswereld stormenderhand veroverd. Hij stormde het toneel op en begon de voormaligeUFCstrijders één voor één. Nu plaagt hij een overgang naar MMA om zijn opkomst in vechtsporten voort te zetten.Onlangs plaagde hij dat hij lid zal worden van de beste MMA-sportschool American Kickboxing Academy (AKA). Dit is de thuisgymnastiek voor UFC-groothedenKhabib Nurmagomedov, Daniel Cormier, enKaïn Velasquez. Hoofdcoach van AKA Javier Mendez aangesproken dit gerucht dat Paul zich bij het team voegt in een interview met De Schmo.

Het kan gebeuren. Maar zoals iedereen moeten we alle coaches en alle vechters die hier zijn, doornemen, legde Mendez uit. En iedereen die een beroemde atleet is zoals hij, zou de routine doorlopen die iedereen doet. Dus hij zou door iedereen moeten worden gestemd - niet door iedereen. Als er één persoon in het bijzonder is die hem om die specifieke reden hier niet wil, kan hij hier niet zijn.

Hoewel Mendez onder de indruk is van wat Paul tot nu toe heeft kunnen doen in de bokswereld, betekent dat niet dat hij hetzelfde effect zal hebben in MMA. AKA is door de jaren heen de thuisbasis geweest van veel UFC-vechters van topklasse, maar de toevoeging van Paul zou voor nieuwe golven kunnen zorgen in de sportschool. Mendez houdt van het vuur dat Paul tot nu toe voor zichzelf heeft aangestoken, maar zegt dat er nog geen echte discussies zijn of Paul zich bij het team voegt.

Ten eerste heeft hij het nooit gevraagd. Wat hij heeft gedaan, is dat hij zichzelf daar prachtig op de markt heeft gebracht, zei Mendez. Ik hou van de plug die hij ons gaf. Ik denk dat het een fantastische plug was, en ik denk dat hij een fantastisch persoon is, en ik denk dat hij zichzelf fantastisch op de markt brengt. Ik hou van wat hij doet. Hij creëert interesse. Hoe kun je een man die interesse wekt niet leuk vinden?

Hoewel er enige interesse van beide partijen lijkt te zijn, is de deal om Paul toe te laten treden tot mensen als Nurmagmoedov nog lang niet vast. Paul was vorig jaar betrokken bij een openbare ruzie met AKA-aluin Daniel Cormier. De vijandigheid tussen deze twee zou een ding kunnen zijn dat de YouTuber ervan weerhoudt om lid te worden van de AKA-rangen, omdat iedereen bij AKA zijn lidmaatschap zou moeten ondertekenen.

Ik stuurde hem een ​​bemoedigende tekst, een oprechte boodschap. Ik vond dat het het juiste type bericht was om te verzenden, omdat het legitiem was, zei Mendez. En hij beantwoordde op zijn beurt de gunst door met ons over training te praten. Maar de realiteit is dat het niet uitmaakt wie je bent, het zou de beste vechter kunnen zijn, wat je ook nog door het team moet gaan om ermee in te stemmen om met ons te trainen.

Zou je Paul graag bij AKA zien komen en zijn MMA-carrière beginnen onder Mendez en Nurmagomedov?