Jiří Procházka betwijfelde de frequentie van USADA-testen

  Jiří Procházka

Jiří Procházka's recente bezoeken van USADA vormden de aanleiding voor de UFC 's licht zwaargewicht kampioen om een ​​paar vragen te stellen over de testprocedures van de organisatie.

De 30-jarige bereidt zich momenteel voor op de eerste verdediging van zijn licht-zwaargewichttitel in het Main Event van UFC282 in december.

Procházka zal het opnemen tegen voormalig kampioen Glover Teixeira in een herkansing van hun ongelooflijke gevecht op UFC275 , waar 'Denisa' de titel claimde van Teixeira met een dramatische inzending net voor het einde van de laatste ronde.In een recent rapport met details over enkele van de meest frequent geteste vechters op het UFC-roster, werd onthuld dat Procházka de totalen leidde met een aanzienlijke marge . De 30-jarige was in het derde kwartaal van 2022 in totaal 27 keer getest door USADA, waarvan alleen al in de maand oktober 24 tests.

De Tsjechische kampioen verscheen onlangs op de podcast van Michael Bisping Geloof me , waar 'De Graaf' was graag bevestigen of dat rapport wel of niet juist was.

'Ja, ik denk dat er meer dan 27 keer [in één maand] was', antwoordde Procházka. 'Het was een beetje gek, ja.'

Procházka ontving geen antwoorden van USADA

Hoewel Procházka begrijpt dat USADA-medewerkers niet degenen zijn die beslissen wie ze testen, voelde 'Denisa' toch de behoefte om op zijn minst te informeren naar hoe vaak ze hem bezochten.

“Ik heb het ze vaak gevraagd. En ze antwoorden me niet, niets omdat het hun werk is en dat kunnen ze niet doen. En mijn manager, ze spraken vaak met hen en niets ... Hier in Vegas was het niet hier. Nog niet, maar mijn manager heeft me geschreven, je moet je adres en je nummer correct schrijven, want je zei dat ik hem bel, ze zullen misschien komen. En gisteren had ik een speciaal gevoel alsof ze zullen komen, ze zullen komen.

Procházka zal voor de tweede keer tegen Teixeira vechten in het hoofdevenement van UFC 282. (Jeff Bottari/Zuffa LLC)

De frequente bezoeken van USADA hebben Procházka blijkbaar niet afgeleid van de training voor UFC 282, zoals de 30-jarige Bisping ook vertelde dat hij van plan is maak Texeira weer af . 'Denisa' heeft momenteel een winstreak van 14 gevechten, inclusief overwinningen in alle drie zijn UFC-gevechten.

De volgende uitdager voor de licht-zwaargewichttitel is misschien al beslist tegen de tijd dat Procházka en Teixeira de kooi betreden bij UFC 282. Tijdens het co-main event van de kaart zal voormalig kampioen Jan Blachowicz neem het op tegen Magomed Ankalaev, die negen keer op rij heeft gewonnen sinds hij zijn UFC-debuut in 2018 verloor.

Wat vind je van het feit dat Procházka er geen kreeg verklaring voor hoe vaak USADA hem heeft getest?

0 reacties

Conor McGregor onthult plannen om opnieuw deel te nemen aan de USADA-testgroep

Jiří Procházka verlaat LHW-kampioenschap, MMA Twitter reageert

Alexander Gustafsson's UFC 282 Return geschrapt, nieuwe tegenstander gevonden voor Ovince Saint Preux

Chael Sonnen: 'Niemand wil Jiří Procházka/Glover Teixeira 2 zien'