Joanna Jędrzejczyk zegt dat Weili Zhang niet meer hetzelfde is sinds hun gevecht

Joanna J drzejczyk Weili Zhang

Joanna Jędrzejczykdenkt niet dat Weili Zhang dezelfde vechter is sinds hun gevecht in 2020.

Drie jaar lang was elk gevecht waarin Joanna Jędrzejczyk meedeed een titelgevecht. Ze was de regerend kampioen strogewicht van 2015-2017, dus ze weet het een en ander over vechten voor de titel.

Deze keer zal het zijn Rose Namajunas en Weili Zhang strijden om het kampioenschap van 115 pond . Jędrzejczyk zal van buiten naar binnen kijken, maar heeft enkele gedachten over de twee strijders die betrokken zijn bij deUFC268 co-hoofdevenement.

Jędrzejczyk heeft een interessante kijk omdat ze beide dames eerder heeft ontmoet. Haar laatste gevecht was tegen Zhang tijdens UFC 248. Hoewel Jędrzejczyk dat gevecht verloor, heeft ze het gevoel dat ze een stukje Zhang heeft meegenomen.

Iemand uit mijn kamp vertelde me dat Weili Zhang niet meer dezelfde is na ons gevecht, en het gebeurde. Ze verloor heel snel via knock-out, vertelde Jędrzejczyk aan Het MMA-uur. En ik kreeg een paar dagen geleden hetzelfde bericht, dat ze niet meer dezelfde is. Ik weet het niet. Ik ben het ermee eens dat ze heel hard traint, en ik ken de Chinese mentaliteit dat ze heel goed zal worden voorbereid.

Weili Zhang Joanna Jedrzejczyk

Afbeelding tegoed: Jeff Bottari / Zuffa LLC

Maar de vraag is: gaat haar hoofd dit aan? We weten het niet. Maar Rose, ik ben blij voor haar. Ik ben blij voor haar. Het is een achtbaan: ze won, ze verloor, ze weer.

Joanna Zędrzejczyk - Officiële voorspelling voor Namajunas/Zhang

Omdat Jędrzejczyk zo denkt over Zhang, neemt ze Namajunas mee om te winnen en de titel te verdedigen op 6 november.

Ik denk weer aan Rose, zei Jędrzejczyk. Ik zei de vorige keer dat ze de eerste ronde zou winnen, en toen gebeurde het, en ik heb het gevoel dat Rose gaat winnen.

Jędrzejczyk heeft geen haast om terug in de Octagon te komen. Ze was onlangs verwijderd van de ranglijst vanwege haar inactiviteit. Dit feit deert haar niet, aangezien ze duidelijk heeft gemaakt dat ze wacht op het juiste moment om terug te keren.

De voormalig kampioen gaf ook aan dat ze graag beter gecompenseerd zou worden in haar comeback-uiterlijk. Haar verwijdering betekent niet dat ze naar de UFC gaat, integendeel.Ze is nog aan het trainenen zou kunnen terug voor het juiste gevecht.

Ben je het eens met Joanna Jędrzejczyk, dat Weili Zhang niet meer hetzelfde is sinds hun gevecht?