Johnson noemt de zwaarste test voor de terugkeer van Cejudo

Henry Cejudo Demetrious Johnson

Afbeeldingscredits: Mike Roach/Zuffa LLC & ONE Championship

VroegereUFCvlieggewichtkampioen Demetrious Johnson heeft zijn mening gegeven over wie de moeilijkste tegenstander zou zijnHenry Cejudobij zijn terugkeer naar de Octagon.

Nadat hij zowel de vlieggewicht- als de bantamgewichtbergen had beklommen en zijn plaats op beide had verdedigd, hing de vechtsportgrootheid Cejudo zijn handschoenen op. De beslissing kwam nazijn overwinning op Dominick Cruz tijdens UFC 249 in 2020.Maar ondanks het feit dat hij met pensioen ging, verscheen er altijd een terugkeer op de kaarten, of het nu was via rapporten over de geruchtenmolen of de eigen interacties van de Olympische gouden medaillewinnaar van 2008 met jagers. En daarnabeide eind vorig jaar opgevoerd, is Triple C eerder dit jaar officieel opnieuw opgenomen in de USADA-testpool voorafgaand aan een geplande comeback.

Hoewel hij dichter dan ooit bij een andere verschijning in de kooi lijkt, is het onduidelijk met wie Cejudo te maken zou krijgen als hij zich zou committeren aan een terugkeer. Na UFC-president Dana White temperde zijn hoop om te strijden voor drievoudige glorie bij vedergewicht , Cejudo paste zijn doelen aan zijn oude stampende grond aan en legde de blik op de bantamgewichtkampioenAljamain Sterlingen zelfs Sean O'Malley.

Maar een van Cejudo's voormalige tegenstanders denkt dat als hij zijn zwaarste test wil vinden, zijn oorspronkelijke callout degene was die het deed...

Johnson identificeert FW King als spiegelbeeld van Cejudo

Gedurende een recent interview met The Schmo , beoordeelde Demetrious Johnson, die in de Octagon 1-1 ging tegen Cejudo voordat hij bij ONE Championship kwam, de opties van de voormalige kampioen-kampioen.

Hoewel Mighty Mouse uiteindelijk gelooft dat The Messenger de capaciteiten heeft om iedereen te verslaan die hem wordt voorgehouden, identificeerde hij wel de regerend UFC-vedergewichtkampioenAlexander Volkanovskials de zwaarste test voor hem, grotendeels door hun overeenkomsten.

Henry is een slimme, intelligente man. Hij heeft de vaardigheden om een ​​van die jongens te verslaan. Voor mij geloof ik dat iedereen te verslaan is, zei Johnson. Ik denk dat Volkanovski de zwaarste test zou zijn, omdat ik denk dat het een spiegelbeeld zou zijn. Volkanovski begrijpt het spel, hij is taai, hij is ruig, en hij zal komen om te concurreren.

En hoewel hij verder toegaf dat hij graag zou zien dat Cejudo een kans zou maken op een titel in een derde gewichtsklasse, een gevoel gedeeld door Dana White , merkte Johnson op dat als hij een tegenstander zou moeten kiezen uit de namen die Triple C naar voren bracht, het de Australische titelhouder zou zijn.

Ik als fan, ik zou graag zien dat Henry daar weer naar binnen gaat en krijgt - hij is al in de USADA-pool, laat hem daar weer naar binnen en laat hem een ​​gevecht, een gevecht, twee gevechten, goed, en laat hem dan vechten tegen Volkanovski, stelde Johnson voor. Maar als ik uit al die jongens moet kiezen waar hij tegen wil vechten, sh*t, geef hem dan gewoon Volkanovski... Maar ik zou Henry het graag zien verdienen.

hebben heeft onlangs een derde overwinning op Max Holloway aan zijn record toegevoegd , lijkt Volkanovski zijn jacht op glorie in twee divisies op te voeren. Hoewel dat een schijnbaar voor bantamgewicht bestemde Cejudo voorlopig verder onder The Great kan achterlaten, zou de toewijding van de Aussie om beide riemen actief te verdedigen als hij zijn ambities waarmaakt, de deur kunnen openen voor Triple C om te proberen geschiedenis te schrijven.

Maar het lijkt erop hij moet eerst het goud van 135 pond heroveren , wat geen sinecure zal zijn gezien het gestapelde karakter van de divisie.

Ben je het eens met de gedachten van Demetrious Johnson over de verwachte terugkeer van Henry Cejudo?