Josh Emmett gooit een beschuldiging naar zijn critici

 Josh Emmett, Calvin Cats
Foto door Josh Hedges/Zuffa LLC

Josh Emmett, nummer 5 op de UFC-vedergewichtlijst, is onaangedaan door degenen die kritiek hebben geuit op zijn aanstaande titelkans.

Dit weekend bij UFC 284 , 'The Fighting Falmer' zal de strijd aangaan met de nummer 2 Yair Rodriguez voor het Interim Featherweight Championship. In het hoofdevenement van dezelfde show zal UFC vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski Islam Makhachev uitdagen voor het lichtgewicht kampioenschap.

 Yair Rodriguez Josh Emmett
Foto's via Instagram @panteraufc @joshemmettufc

De aankondiging dat Emmett op de titelfoto verscheen, kwam voor sommigen als een verrassing. Op nummer 5 in de ranglijst sprong hij over Arnold Allen, Brian Ortega en voormalig kampioen Max Holloway om de tussentijdse opname te maken. Interessant is dat Holloway en Allen later dit jaar zullen botsen.

Momenteel bezig met een winning streak van vijf gevechten, kunnen de laatste overwinningen van Emmett de belangrijkste oorzaak zijn van de kritiek op zijn titelkans. In juni 2022 kwam Emmett als overwinnaar uit de bus via een controversiële split-decision tegen Calvin Kattar.

'De meesten van hen zijn zoals deze bot-accounts' - Josh Emmett

Tijdens een recent interview met VOLLEDIG VERZENDEN MMA , werd Josh Emmett gevraagd naar zijn mening over zijn critici. Emmett wijst velen van hen af ​​als nep-accounts op sociale media of als trollen.

'Het maakt niet uit, de meesten van hen zijn zoals deze bot-accounts of nep-branderaccounts of mensen die het succes van mensen kloppen', zei Emmett. “Het is gewoon omdat ze het niet kunnen, ik weet het niet, ik weet het echt niet. Het kan me minder schelen wat zulke mensen zeggen. Zelfs als mensen die alleen maar onzin online praten en dat soort dingen achter een computer of telefoon, het is alsof ze het zelf waarschijnlijk niet zo goed doen, dus weet je, ik wens ze het beste, maar kan me niets schelen over hun mening.'

Gezien de opvallende bekwaamheid van zowel Emmett als Rodriguez, verwachten velen een actievolle clash tijdens UFC 284. Voor Emmett, misschien wel de grootste powerpuncher in de vedergewichtdivisie, kan het een voordeel zijn om het gevecht op de been te houden, zelfs tegen de snelle handen van ' El Pantera'.

Ben je het eens met de kijk van Josh Emmett op online kritiek?

0 reacties