Julianna Peña stelt White vragen over compensatie voor Nunes Rematch

Dana White Julianna Pena

Getty Images en USA Today

UFCBantamgewicht kampioenJulianna Penaheeft zich een weg gebaand naar de top van MMA voor vrouwen, en ze wil daarvoor gecompenseerd worden.

Peña veroorzaakte misschien wel de grootste overstuur in de UFC-geschiedenis bijUFC 269, waarbij Amanda Nunes op de been werd ontmanteld en uiteindelijk een overwinning werd behaald. Na de overwinning, zij en UFC PresidentDana Whitebegon het idee van een rematch te hype.Vorige week, het werd onthuld dat de rematch tussen Peña en Nunes zal plaatsvinden nadat ze het volgende seizoen van coachen De ultieme vechter tegenover elkaar. Voorafgaand aan de aankondiging, White zelf had al verklaard dat het gevecht het grootste gevecht in de MMA-geschiedenis van vrouwen zal zijn.

Tijdens een recente verschijning op De Joe Rogan-ervaring , legde Peña uit waarom een ​​rematch met Nunes de kans heeft om records te breken.

Wat zei (Dana White)? Het grootste vrouwengevecht in de geschiedenis, zei Peña. In geschiedenis. Dus ik bedoel, logisch. Je moet een danspartner hebben. Er zijn er twee nodig voor de tango. Het is hier niet zomaar een one-stop-shop. Je moet iemand hebben die met je wil dansen. En wat is een betere tegenstander dan iemand die je net versloeg en een smet op je gigantische record van de grootste aller tijden?

Peña hintte verder op haar verlangen naar een enorme betaaldag voor de Nunes-rematch, waarbij White's eerdere opmerkingen tegen hem gebruikten.

Het grootste gevecht in de geschiedenis van vrouwen klinkt behoorlijk groot voor mij, vervolgde Peña. En hij zeiKayla Harrisonvechten tegen Amanda Nunes was als een gevecht van een megamiljoen dollar. Hij wordt geciteerd als te zeggen 'mega-miljoen dollar strijd'. Dus als dat het geval is, wat is dit dan? Ik denk dat het groter is.

Het is moeilijk te betwijfelen of de rematch van Peña/Nunes een van de grootste gevechten is in de geschiedenis van MMA voor vrouwen. En zo te horen wil The Venezolaanse Vixen een enorm salaris krijgen voor haar aandeel erin.

Hoe groot denk je dat de rematch tussen Julianna Peña en Amanda Nunes zal zijn?