Junior dos Santos, Hector Lombard, Thiago Silva ondertekenen met Eagle FC

Junior Dos Santos, Hector Lombard, Thiago Silva

Getty Images en ESPN

VroegereUFCuitblinkersJunior dos Santos, Héctor Lombard en Thiago Silva hebben een nieuw MMA-thuis gevonden bij Eagle FC.

ESPN's Brett Okamoto was de eerste om het nieuws te breken van de ondertekening van dos Santos, terwijl de deals van Silva en Lombard op een recente persconferentie van Eagle FC .twee heiligen moest het opnemen tegen Kubrat Pulev in een bokswedstrijd bij Triller Triad Combat voordat het gevecht op korte termijn werd afgeblazen. dos Santos heeft niet meer deelgenomen aan MMA sinds vier opeenvolgende verliezen om zijn UFC-termijn te beëindigen.

dos Santos' laatste MMA-overwinning viel tegenDerrick Lewisin maart 2019. Na drie overwinningen op rij, een knock-outverlies voorFrancis Ngannouzou het begin van het einde van de tijd van dos Santos in de Octagon blijken te zijn.

dos Santos is voorlopig gepland om zijn Eagle FC-debuut te maken tegen een andere UFC-veteraan, Yorgan De Castro in mei. De Castro won in januari zijn promotiedebuut tegen Shaun Asher.

dos Santos zal worden vergezeld door Lombard en Silva in zijn volgende MMA-onderneming. Lombard heeft in de afgelopen vier gevechten in bare-knuckle-boksen meegedaanBKFCen nam voor het laatst deel aan MMA in september 2018.

Lombard wil ook herstellen na zes opeenvolgende verliezen om zijn tijd in de UFC af te ronden. Lombard zal uitkomen in de Eagle FC licht zwaargewicht divisie.

Silva zal zich bij Lombard voegen met 205 pond, die in korte stints heeft deelgenomen aan KSW en ACB. Hij won vijf van zijn laatste negen MMA-gevechten, met zijn meest recente overwinning tegen voormalig De ultieme vechter opvallende James McSweeney.

Eagle FC blijft winst maken in het MMA-landschap. De promotie landde voormalig UFC interim-titeluitdagerKevin Leesamen met UFC-pionier Diego Sanchez, dieneemt dit weekend deel aan het Eagle FC 46-hoofdevenement.

Wat vind je van deze toevoegingen, waaronder Junior Dos Santos, van Eagle FC?