Khabib plaagt cross-promotie gevecht tussen Fedor en Junior dos Santos

Khabib Nurmagomedov, Scott Coker

MMA Junkie en Bellator

Khabib Nurmagomedovwil paren metBellatorPresident Scott Coker boekt een gevecht tussen Fedor Emelianenko enJunior dos Santos.

Nurmagomedov heeft veel nieuw talent naar zijn Eagle FC-promotie gebracht, zoals hij dit weekend zal laten zien in Eagle FC 47. Het hoofdevenement zal een match-up zijn tussen nieuw ondertekende voormalige UFC-jagers Yorgan DeCastro en Dos Santos.Dos Santos tekende bij Nurmagomedov's Eagle FC na vier opeenvolgende verliezen in deUFCAchthoek. Ondanks zijn recente worstelingen, zou hij op weg kunnen zijn naar een potentieel supergevecht tegen Emelianenko.

Tijdens de Eagle FC 47 pre-fight persconferentie , deelde Nurmagomedov zijn grote plannen voor Dos Santos.

Als Dos Santos wint, wil ik Dos Santos vs. Fedor echt laten vechten, zei Nurmagomedov. Maar hij moet zich voor de volgende keer op Yorgan concentreren, want deze vechter hier is een taaie tegenstander. Ik wil met mijn vriend, Scott Coker, praten, omdat Fedor onder Bellator-contract staat. Ik weet niet wat ze nu met hem gaan doen, maar we kunnen zeker praten en we kunnen iets doen. We kunnen een verhaal maken.

Waarom niet? Deze twee jongens waren lange tijd het gezicht van MMA. Fedor was naar mijn mening de grootste vechter aller tijden, en Dos Santos was een paar jaar zwaargewicht kampioen in de UFC. Deze twee jongens, ik denk dat ze verdienen en fans verdienen. Voor mij is het ook een zeer interessante matchup. ( h/t MMA Junkie )

Emelianenko plant zijn laatste gevecht voor later dit jaar, maar Coker heeft onthuld dat het niet zal plaatsvinden in Moskou, RU te midden van de invasie van Oekraïne. Emelianenko versloeg onlangs Tim Johnson in zijn terugkeer bij Bellator 269 afgelopen oktober.

Na het horen van de opmerkingen van Nurmagomedov, Coker reageerde op Twitter .

Bedankt voor de oproep [Khabib], Coker antwoordde Nurmagomedov. Ik kijk ernaar uit om volgende week te gaan zitten, het diner is voor jou.

Afhankelijk van hoe de zaken dit weekend bij Eagle FC 47 verlopen, kunnen we op het punt staan ​​een cross-promotionele strijd te zien tussen dos Santos en Emelianenko, twee van de beste zwaargewichten in de MMA-geschiedenis.

Wat vind je van de plannen van Khabib Nurmagomedov om samen met Bellator reclame te maken?