Maycee Barber - Montana De La Rosa (officiële video)

Maycee Kapper Montana De La Rosa

Bob DeChiara-VS VANDAAG Sport MMA Fighting

UFCMaycee Barber, het vlieggewicht voor dames, zal in april terugkeren naar de Octagon tijdens een UFC Fight Night-evenement tegen Montana De La Rosa.

MMA-journalisten Nolan King en Marcel Dorff waren een van de eersten die de boeking meldden.Barber versloeg onlangs Miranda Maverick in een split decision overwinning bij UFC Vegas 32. Daarvoor had ze achtereenvolgende, scheve Octagon-optredens verloren van Alexa Grasso en Roxanne Modafferi.

Barber zal een zware test ondergaan in De La Rosa, die Ariane Lipski knock-out sloeg op UFC Vegas 28 en eerdere overwinningen op Rachael Ostovich en Nadia Kassem behaalde. Ze is een andere solide vlieggewichtvooruitzichter die, net als Barber, naam wil maken in de divisie.

De Barber/De La Rosa matchup zal worden vergezeld door verschillende intrigerende matchups op 23 april, waaronder Jessica Andrade vs. Amanda Lemos en Clay Guida vs. Claudio Puelles. De locatie voor het evenement moet nog worden aangekondigd, evenals het officiële hoofdevenement.

Barber begon haar professionele MMA-carrière met een perfect 8-0-record, inclusief drie opeenvolgende overwinningen om haar UFC-termijn te beginnen. Na het behalen van een contract op Dana White's Contender Series , demonstreerde ze elitekracht voor een vlieggewicht en verdiende ze de lof van het UFC-messing.

Ondanks haar opeenvolgende verliezen tegen Modafferi en Grasso,UFC-president Dana White bleef zelfverzekerddat Barber het kon omdraaien. Na een controversiële overwinning op Maverick in zijn laatste optreden, zal ze een statement willen maken tegen De La Rosa.

Hoe denk je dat het Maycee Barber zal vergaan in haar terugkeer tegen Montana De La Rosa?