Mayweather-Pacquiao naar top 5 miljoen PPV-aankopen? Hoeveel hebben Mayweather & Pacquiao verdiend?

mayweather pacquaio

We wisten allemaal dat ondanks de buitensporige pay-per-view-prijzen, het supergevecht Floyd Mayweather vs. Manny Pacquiao alle kassarecords zou verbreken voor een vechtsportpresentatie van welke aard dan ook in de geschiedenis, maar ik denk niet dat iemand dat had kunnen doen. dit verbeeld.

Volgens een nieuwe Yahoo! Sportrapport, vroege schattingen voor het Mayweather-Pacquiao-supergevecht komen uit op ongeveer vijf tot zes miljoen koopjes.

Yahoo! Sport meldt het volgende:

Yahoo Sports vernam donderdag verkoopcijfers voor het Floyd Mayweather-Manny Pacquiao-gevecht op DirecTV en Dish Network, evenals AT&T's uVerse en Verizon's FIOS-services. Die tellen op tot 2,25 miljoen verkopen, wat zelfs zonder één verkoop door een klant van een kabelbedrijf het op één na best verkopende pay-per-view aller tijden zou doen eindigen. DirecTV verkocht 1,15 miljoen pay-per-views, terwijl het aantal van Dish 500.000 was. De telefoonmaatschappijen samen voor 600.000. Samen is dat al 2,25 miljoen. Als kabelsystemen 60 procent van het totaal uitmaken, zou dat betekenen dat het uiteindelijke cijfer maar liefst 5,625 miljoen is.

Als deze cijfers correct zijn, of er zelfs maar in de buurt komen, zou dat betekenen dat Pacquiao, de verliezer bij unanieme beslissing van het gevecht, een betaaldag zou verdienen ergens tussen $ 114 en $ 133 miljoen, terwijl Money Mayweather ergens in de trant van $ 250 miljoen zou verdienen voor een avond werk.

Niet slecht. Helemaal niet slecht.

Voor degenen die het gevecht hebben gemist, kunt u gedetailleerde, ronde-voor-ronde resultaten lezen op hier klikken .

De bovenstaande onofficiële cijfers zijn afkomstig uit Yahoo! Sport .