McGregor verwijst opnieuw naar de DM van de vrouw in Fiery Spat met Poirier

Dustin Poirier vrouw Conor McGregor

(via Dustin Poirier's Instagram & Zuffa LLC)

Het mysterieuze DM-verzoek van Jolie Poirier omConor McGregorblijft het geschenk dat blijft geven voor McGregor's trashtalking-repertoire.

In de dagen voorafgaand aanUFC264 leek Jolie Poirier Conor McGregor een direct message-verzoek te sturen op Instagram. Dustin Poirier en veel fans twijfelden aan de authenticiteit van het verzoek, dus McGregor besloten om bewijs te presenteren om alle twijfel weg te nemen. We zullen misschien nooit weten wat de aard van Jolie's boodschap was, maar we weten wel dat McGregor het is blijven melken voor al zijn waarde. Een ander voorbeeld hiervan was zondagavond laat te vinden.Terwijl McGregor het weer met fans op Twitter hakte, besloot een fan de Ier een clip van Dustin Poirier te presenteren waarin een incident werd beschreven waarbij een dartele vreemdeling Jolie een beetje te veel in de hand had op een straatfeest. Poirier nam het heft in eigen handen met de hulp van een vriend, maar ze waren al snel in de minderheid, wat ertoe leidde dat Poirier een reeks uppercuts nam terwijl hij tegen een auto aan werd gedrukt.

Een verbijsterde McGregor reageerde op het verhaal van zijn rivaal toen zijn bezichtiging eindigde. Je klinkt ongeveer goed, merkte McGregor op.

Dit bracht Poirier ertoe om zijn eigen opmerking onder de tweet van McGregor achter te laten en een afbeelding te delen die als inspiratie diende voor Poirier's nieuwe Sleepy McGregor Chain .

Hier past Poirier een gemeenschappelijke tactiek toe die wordt gebruikt door een andere rivaal van McGregor,Khabib Nurmagomedov. In wezen zegt hij dat het niet nodig is om onzin te praten als hij hem al in een echt gevecht heeft geëindigd.

McGregor zou terugvuren door opnieuw te verwijzen naar het DM-verzoek van Jolie Poirier en The Diamond eraan te herinneren dat ook hij is eraf gepoetst voordat.

Je vriend leeft op die ene weg terug, ik ook. Ik stuiterde je hoofd van het canvas als een basketbal. Je vrouw broer. De dm's. Ellebogen in je koepel. Het zachte deel van de schedel dat nooit hard wordt. Vanaf het moment dat je een baby bent. Met 160 km/u in je schedel geboord. Je sliep op mijn buik

Poirier bleef de man van weinig woorden tussen de twee en presenteerde de Ier vervolgens zijn recente MMA-record in zijn laatste vier gevechten.

1-3

McGregor zou reageren met nog een van zijn gebruikelijke verwijzingen, dit keer naar zijn steeds groter wordende rijkdom.

Drie komma's jongen, McGregor gepost als reactie op zijn drie recente verliezen. De twee zouden dan deze laatste onzin-pratende uitwisseling afsluiten met een paar korte tweets.

Nu McGregor tot ten minste het eerste kwartaal van 2022 aan de kant staat na een beenoperatie, zullen deze twee rivalen voorlopig al hun strijd op sociale media moeten leveren. Dus als ze verdergaan waar ze gebleven waren met nog een ronde tweets, zal MMA News hier zijn om je de laatste updates te geven.