Michael Koppenhaver plaatst nog een blog over de zelfmoordpoging van War Machine

michael koppenhaver

Na het plaatsen van een blog genaamd The Demons Didn't Win op vrijdag nadat het nieuws was opgedoken dat de broer van Michael Koppenhaver, Jon War Machine Koppenhaver had geprobeerd zelfmoord te plegen terwijl hij in de gevangenis zat deze week, de broer van de voormaligeUFCenBellatorvechter is weer bezig.

Deze keer heeft Michael Koppenhaver een nieuwe blog gepubliceerd genaamd, Van duisternis naar licht, waar hij opnieuw het onderwerp War Machine aanraakt vanuit een veel dieper en meer filosofisch perspectief, waarbij hij meer van zijn eigen persoonlijke ervaringen deelt.

Hieronder een fragment:

Mijn post, Life is a War, ging over hoe neergestoken worden en bijna sterven een levenskatalysator was om mijn leven te veranderen. Ik heb zo hard mijn best gedaan om mijn broer te helpen zijn woede los te laten en positieve veranderingen in zijn leven aan te brengen. Ik ben gaan accepteren dat ik maar een vat ben, de enige echte verandering zal komen van God die in Jon's hart werkt en Jon zichzelf openstelt voor Gods liefde. Ik bid dat Jon het geschenk zal zien dat hij kreeg toen hij werd gered van zijn zelfmoordpoging en, net zoals ik deed na mijn steekpartij, de tweede kans omarmen als een kans om zijn leven te veranderen.

Voor mijn steekpartij was ik boos en mijn leven was een reeks slechte, destructieve keuzes, ik leefde in duisternis en haat. Door mijn steekpartij te overleven, realiseerde ik me dat ik woede mijn leven kon blijven laten beheersen of dat ik een nieuwe manier van denken en leven kon bedenken. Het was duidelijk dat het leven in woede niet werkte en ik was klaar voor grote verandering. Verandering willen en daadwerkelijk veranderingen doorvoeren is echter heel anders. Ik had ooit gehoord, om ergens te komen waar je nog nooit bent geweest, moet je iets doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Ik haatte die luchthartige gemeenplaatsen, maar deze zat in mijn hoofd, dus ik dacht dat ik niets te verliezen had door iets nieuws te proberen.

Zelfs tijdens mijn donkerste dagen voelde ik een aantrekkingskracht van God in mijn hart. De geloofszaden die in mij als kind waren geplant, bleven proberen te groeien, maar het onkruid van mijn woede verstikte ze. Ik was nu klaar om toe te geven aan dat verlangen en een relatie met God te zoeken. Per slot van rekening had Hij me tot nu toe veilig gehouden, ik dacht dat ik Hem op zijn minst kon bedanken voor wat Hij voor mij had gedaan. Ik ging naar de kerk en begon een studieprogramma genaamd de Rite of Christian Initiation of Adults. Tijdens die studie werd ik voorgesteld aan een man genaamd Dr. Bill Scholes, mijn eerste indruk was niet bepaald gunstig - ik verachtte de man eigenlijk. Ik zie nu hoe mijn gemoedstoestand echt van invloed was op hoe ik naar alles in de wereld keek, wat op zijn beurt mijn acties dicteerde. Weer zo'n stomme gemeenplaats die waar bleek te zijn, je bent wat je denkt.

De volledige blog lees je op VanANObody.com .

Voor degenen die zijn eerste blog hebben gemist, die specifiek ging over het verhaal van de zelfmoordpoging van War Machine, bezoek deze MMANews.com-link: Broer van War Machine blogt over zijn zelfmoordpoging in de gevangenis .

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiƫle TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .