Michelle Waterson lijdt mogelijke blessure die haar carrière kan beëindigen

Michelle Waterson

Getty Images

UFCstrogewichtkandidaat Michelle Waterson moet zich terugtrekken uit haar aanstaande gevecht tegen Amanda Ribas vanwege een ernstige blessure.

Waterson zou het de komende tijd opnemen tegen RibasUFC 274kaart voordat ze een blessure opliep in haar kamp. De details van de blessure zijn niet duidelijk en het is ook onzeker of ze geopereerd moet worden.Waterson ging naar haar Instagram om het hartverscheurende nieuws aan haar fans aan te kondigen.

Ik hoop en blijf duimen dat het een korte pauze is, zei Waterson. Het is een blessure die me ervan weerhield om te trainen, en het is hartverscheurend. Ik was echt opgewonden om tegen Amanda te vechten. Ik weet dat ze ook erg opgewonden was om te vechten, dus hopelijk is het een gevecht dat we nog steeds kunnen hebben. Maar als ik niet voor deze blessure zorg, zal het erger worden en mijn carrière beëindigen. ( h/t Yahoo Sports )

Nadat ze hoorde van Watersons terugtrekking, plaatste Ribas een opmerking op de Instagram-video ter ondersteuning van haar oorspronkelijk geplande tegenstander.

Heey Michelle! zei Ribas. Goed herstel voor jou. Hoop dat we snel een nieuwe afspraak kunnen maken.

Waterson heeft drie van haar laatste vier gevechten verloren en heeft sinds begin 2020 vier verschillende gevechten geannuleerd viel op Marina Rodriguez via unaniem besluit in een vlieggewicht headliner afgelopen mei.

Wat is uw reactie op de mogelijk carrièrebeëindigende blessure van Michelle Waterson?