MMA News’ Top 10 Finishes van de week (10/23 – 10/29)

  Top 10
(Zuffa LLC)

Welkom bij de editie van deze week van de Top 10 Finishes van de week van MMA News! Elke week zijn er hoogtepunten in de MMA-wereld, en we hebben enkele van de absoluut beste gevonden om te laten zien.

Vorige week ging snel van start met RIZIN en de terugkeer van Road to the UFC , maar enkele opmerkelijke afwerkingen van die evenementen haalden niet helemaal de plaats voor de Top 10 nadat de actie van de week was afgelopen. De verrassende bijdrager voor deze editie was de Colombiaanse promotie MatchMaker MMA met in totaal drie inzendingen. De Oostenrijkse Cage Fight Series en UFC Vegas 63 voegden elk een paar finishes toe, terwijl hoogtepunten uit Brazilië en Mexico de resterende plaatsen in de Top 10 van deze week vullen.

#10: Marcos Matos brengt de donder

Marcos Matos toonde wat klassieke zwaargewicht kracht in zijn gevecht met Gustavo Mota op Thunder Fight 38 in Brazilië.

'Detona Ralph' prikte zijn landgenoot tegen het hek voordat hij een rechter hand waardoor Mota terugviel op het doek.

#9: Steve Martinez wordt wild

Steven Martinez deed zijn best om Luis Enrique Pobre te overtuigen om met hem naar de MatchMaker MMA 3 te gaan.

Het vedergewicht liep naar voren op zijn Colombiaanse landgenoot voordat hij overgaf hoofd trap voor de overwinning in de tweede ronde.

#8: Roman Dolidze toont geen genade

Roman Dolidze bracht de knie van Phil Hawes ernstig in gevaar met een beenvergrendelingspoging bij UFC Vegas 63 voordat hij zijn slag gebruikte om dingen af ​​te maken.

De 34-jarige steunde Hawes naar het hek voordat hij een spervuur ​​van enorme stoten dat eindigde met iets minder dan een minuut te gaan in de eerste ronde.

#7: Luis Elias zet het volume hoger

Luis Elias pakte zijn tweede profoverwinning iets meer dan een minuut in zijn vlieggewichtgevecht met Brandon Uruchurtu op UWC 39 in Mexico.

De Peruaan vermeed een trap van Uruchurtu voordat hij zijn eigen trap landde hoofd trap dat was in de hele arena hoorbaar.

#6: Tomasz Łangowski Uitglijdt En Tellers

Tomasz Łangowski had slechts 20 seconden nodig om Alef Carlos Silva te stoppen in hun weltergewicht gevecht bij Cage Fight Series 12 in Oostenrijk.

'Mad Dog' absorbeerde een paar eerste aanvallen voordat hij de Braziliaan met een tegen linkse hoek na wegglijden van een prik.

#5: Gabriel Pereira staat zijn mannetje

Gabriel Pereira pronkte met een gelikte tegenaanval in zijn overwinning op Emmanuel Travassos in Shooto Brasil 111.

Travassos leek al vroeg de agressievere vechter te zijn voordat hij tegen een linkerhand van Pereira dat eindigde in minder dan een minuut.

#4: Nicolas Bojacá probeert alles

Nicolas Bojacá gebruikte een dynamische reeks aanvallen om Anyisson Gaviria te stoppen bij MatchMaker MMA 3.

'Nico' volgde zijn superman-stoot met een hoofdtrap en een paar brute hamer primeurs op de grond om zijn record te verbeteren tot 2-0.

#3: Tresean Gore's eerste UFC-overwinning

Treaean Gore slaagde erin om een ​​0-2 start van zijn UFC-carrière te maken met een van de meest gewelddadige inzendingen die je ooit zult zien op UFC Vegas 63.

Josh Fremd schoot vroeg in de tweede ronde voor een takedown, maar vond zijn nek gewikkeld door Gore, die op de choke zwiepte totdat Fremd bewusteloos viel.

#2: Nicolas Paez bederft een debuut

Op een MatchMaker MMA 3-kaart die veel indrukwekkende afwerkingen had, was de overwinning van Nicolas Paez op Miguel Salgado bijzonder gewelddadig.

Het bantamgewicht schudde de debuterende Salgado met stoten in het begin van hun gevecht voordat ze hoofdcontrole kregen om een ​​​​ massieve knie .

#1: Tudor Dermenji gaat in het offensief

Tudor Dermenji overhandigde Bogdan Grad slechts zijn tweede pro-verlies met een sensationele overwinning in het hoofdevenement van Cage Fight Series 22.

De 30-jarige leek het moeilijk te hebben in de tweede ronde, maar besloot Grad te steunen met stoten voordat hij een spinnewiel kick om de wedstrijd te beëindigen.

Wil je bijpraten over eerdere afleveringen van The MMA News Top 10 Finishes of the week?! Je kunt het goed doen hier !

Opmerking

Voormalig bokser aangeklaagd voor het smokkelen van $ 1 miljard aan cocaïne

MMANews.com: Wat komt er in november 2022?

Sean O'Malley betreurt de huidige status van PPV-punten

Deze week in de wilde wereld van vechten (29/10/2022)