MMA Tracker: Jorge Masvidal News, Michael Chandler Post-Fight

  Leon Edwards Jorge Masvidal
Leon Edwards en Jorge Masvidal

Goedemorgen, MMA-fans! Welkom bij de MMA-nieuwstracker! Hier zijn enkele van de laatste gebeurtenissen in de wereld van MMA.

Michael Chandler geeft uitval na gevecht aan zonen

Wie is die gemaskerde man? Wel, het is niemand anders dan UFC 's actieman Michael Chandler, die besloot om zijn twee zonen na het gevecht een overzicht te geven van de gevolgen van zijn laatste 'hand-tot-hand-gevecht'-avontuur. Dit omvat een rechtervoet die 'extreem gezwollen' is en een gehuld gezicht dat beladen is met hechtingen en zwellingen. Bekijk het hieronder.

Jorge Masvidal volgt de bepalingen van Leon Edwards niet op?

  Jorge Masvidal Leon Edwards
Jorge Masvidal, Leon Edwards (Image Credits: Sean M. Haffey/Getty Images & Louis Grasse/PxImages)

Sinds kort, aldus Leon Edwards dat hij zou willen geven Jorge Masvidal een titelshot - zelfs daarvoor Kamaru Usman - als Masvidal een top-5-vechter verslaat. Edwards noemde het zelfs Gilbert Brands als voorbeeld:

'Laten we zeggen dat hij in december of januari tegen Burns vecht en een goede overwinning behaalt. Ik zou hem in april in het VK bevechten ... Ik zou graag zien dat hij Burns verslaat, en dan zou dat een groot gevecht worden.

Het consequente lobbyen van Burns voor Masvidal om precies dat te doen, heeft blijkbaar nog steeds niet zijn vruchten afgeworpen, als we de Braziliaan mogen geloven. Dit is wat hij gisteren te zeggen had over zijn volgende gevecht, dat niet lijkt te leiden naar een Masvidal-confrontatie.

“Gewoon iedereen dat laten weten @ufc bood me aan @GamebredFighter 3x De eerste keer was voor 12 nov. Hij zei dat hij meer tijd nodig had, de tweede keer voor 10 december zei hij dat hij met me ging vechten en nu zei hij gewoon weer nee! dus ik denk dat de B van zijn BMF-riem niet staat voor slechte'

Marina Rodriguez verdubbelt naar Callout Carla Esparza

Marina Rodriguez herhaalde op komische wijze haar 'I'm next'-opmerkingen over een gevecht met Carla Esparza. Natuurlijk werden die opmerkingen gemaakt voordat Rodriguez en Esparza allebei klaar waren in hun volgende gevechten en terwijl Esparza nog steeds kampioen was.

Nu dat Esparza verloor van Zhang Weili en er is geen woord over wanneer Rose Namajunas zal terugkeren, schoot Rodriguez haar schot voor een gevecht op de nieuwe #1 strawweight mededinger.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Marina Rodriguez 🇧🇷 (@marinarodriguezmma)

“Ik zei toch, ik ben de volgende!👀😅 Als @rosenamajunas is nog niet klaar, laten we het doen @carlaesparza1 ! Neem de tijd, en volgend jaar zijn we klaar om deze match te maken! Wat denk je? Als je wilt, laat ik je mijn wandellied weer gebruiken, geen probleem! 🤝”

Wil je een correctie voorstellen of andere feedback geven? Neem contact op met de redactie via [e-mail beveiligd] !

0 reacties

Michael Chandler: Ik ben misschien nog één gevecht verwijderd van titelschot

MMA Twitter reageert op de aankondiging van Greg Hardy vs. Hasim Rahman Jr

Officieel ranglijstrapport: UFC 281 veroorzaakt grote opschuddingen

Israel Adesanya legt definitieve visie neer voor 'zaagachtig' verhaal met Alex Pereira