Oscar De La Hoya doet waanzinnig aanbod aan Floyd Mayweather voor rematch

Oscar De La Hoya Floyd Mayweather

(via Getty)

Oscar de la hoyaheeft een behoorlijk aanbod aan Floyd Mayweather uitgedeeld.

In mei 2007 deden De La Hoya en Mayweather mee aan een van de meest lucratieve wedstrijden in de boksgeschiedenis. Mayweather won uiteindelijk het gevecht via split decision. De wedstrijd genereerde meer dan $ 130 miljoen aan inkomsten. De PPV nam 2,4 miljoen aankopen binnen.Er was sprake van een mogelijke rematch, maar Mayweather ging uiteindelijk met pensioen. De inspanningen van De La Hoya tegen Mayweather waren uiteindelijk de laatste van hem in topvorm. Hij versloeg Steve Forbes in een matige prestatie voordat hij werd gedecimeerd door Manny Pacquiao, wat leidde tot zijn eigen pensionering.

De La Hoya is van plan om zijn comeback te maken. Hij zou het op 11 september opnemen tegen Vitor Belfort, maar hij... kreeg uiteindelijk COVID-19 en werd gedwongen uit de wedstrijd. Triller hoopt De La Hoya vs. Belfort op Thanksgiving-weekend om te boeken.

TMZ Sport haalde Oscar De La Hoya in, die een enorm aanbod deed om opnieuw tegen Mayweather te vechten.

Weet je wie ik ga bellen voor mijn volgende gevecht? Floyd Mayweather. Ik bied Floyd Mayweather 100 miljoen dollar.

Mayweather nam in augustus 2017 afscheid van de professionele bokscompetitie. Hij versloegConor McGregorvia TKO in de 10e ronde om zijn carrière af te sluiten met een perfect record van 50-0. Sinds die tijd heeft Mayweather zich verdiept in oefengevechten tegen Tenshin Nasukawa en Logan Paul.