Page To Perry: 'Ik zal ervoor zorgen dat je gezicht bij je haar past'

Michael Page, Mike Perry

Afbeeldingscredits: @michaelvenompage & @platinummikeperry op Instagram

Bellatorweltergewicht Michael Page wil het gezicht van Mike Perry een bepaalde rode tint geven in de Londense wedstrijd van vandaagBKFCheadliner.

Nadat we afgelopen mei in de Engelse hoofdstad geen tussentijds goud konden veiligstellen, heeft American Logan Storley worstelt zich een weg naar een controversiële overwinning in vijandelijk gebied bij Bellator 281 , Page hangt niet rond te wachten op zijn kans om in de kooi terug te kaatsen.Om actief te blijven, zocht Venom naar mogelijkheden buiten MMA - een zoektocht die hem naar de deur van de... Bare Knuckle Fighting Championship en één platina-tegenstander om met tussen de touwen naar beneden te gooien .

Na het verkrijgen van de zegen van Bellator-chef Scott Coker, keert Page terug naar de plaats van zijn recente nederlaag om het BKFC 27-evenement van vandaag in de OVO Wembley Arena te headlinen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Page (@michaelvenompage)

Tegenover hem staat vandaag Perry, een uniek personage die één overwinning heeft behaald onder de BKFC-vlag sinds hij de overstap maakte van deUFC.

Gezien de persoonlijkheden van beide mannen, werd een vermakelijke opbouw verwacht, en dat was zeker het geval toen het paar virtueel oog in oog stond.

Pagina belooft Bloody Affair versus Perry

Gedurende een gezamenlijke persconferentie gehouden door Oscar Willis van The Mac Life , Page en Perry bespraken hun aanstaande hoofdevenement, met gesprekken variërend van:de biseksuele handen van de Amerikaannaar het thuisvoordeel van de Brit.

Op een gegeven moment zette Platinum zijn hoed af om zijn pas geverfde rode haar te laten zien.

Ik heb dat zelf gedaan! verkondigde Perry trots.

Als reactie daarop, na te hebben gekibbeld over het werk dat zijn tegenstander deed met het aanbrengen van de kleur, stond Page erop dat Perry's haar niet het enige rood zou zijn nadat het paar vandaag met elkaar in botsing kwam.

Maar weet je wat grappig is? Ten eerste zie ik dat je dat zelf hebt gedaan, grapte Page terwijl beide mannen lachten. Ten tweede zorg ik ervoor dat je gezicht bij je haar past. Maak je geen zorgen.

Perry legde vervolgens de logica achter de rode kleur uit. Nadat hij de vorige keer zijn blonde haar karmozijnrood had laten schilderen , is Platinum de schade die zijn Engelse rivaal van plan is hem op BKFC 27 toe te brengen een stap voor geweest door de strijd al aan te gaan met het bloedrood.

Ja? Dat zeiden ze de vorige keer. Mijn haar was de vorige keer blond en het eindigde in deze kleur, dus ik sloeg dat allemaal over en ging meteen naar de Super Saiyan-godmodus, zei Perry. Ik kom achter je aan voor het bloed. Nu gaat het zich mengen, ze zullen niet eens weten dat ik bloed. Het gaat er schoon uitzien.

Met Perry's wilde en vechtlustige neigingen, samen met Page's technische en krachtige opvallende spel, zouden degenen op de eerste rij er verstandig aan doen om later op de dag een bloeddouche te verwachten, aangezien ze zich misschien in de spatzone bevinden ...

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Page (@michaelvenompage)

Wie denk je dat hun hand zal opsteken op BKFC 27, Michael Page of Mike Perry?