Post-UFC 270, Jon Jones zelfverzekerder dan ooit over zijn doel voor 2022

Jon Joneskrioelt van het vertrouwen na het innemen van deUFC 270hoofdevenement tussenFrancis Ngannouen Ciryl Gane.

Maandenlang heeft Jon Jones niet getwijfeld over zijn beslissing om eindelijk de overstap naar het zwaargewicht te maken en te strijden om de wereldtitel van de divisie. Na een inactief 2021 metnog een arrestatie-controverse, De toekomst van Jones in de sport was opnieuw onderwerp van speculatie.

Op weg naar 2022 liet Jones echter weten dat zijn professionele focus stabiel bleef ondanks zijn altijd turbulente persoonlijke leven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Bony (@jonnybones)

Ik zei dat ik in 2022 kampioen zou worden, dat is precies wat ik ga doen. Ik heb het gevoel dat ik drie gewichtsklassen omhoog spring, van concurreren op 205 pond naar 265 pond is geen gemakkelijke taak. Er is van de ene op de andere dag niets geweldigs gebeurd, ik ben geduldig en ik werk elke dag keihard aan mijn doelen, Jones gepost vorige maand.

Bij het ingaan van dit afgelopen weekend wachtte de hele wereld natuurlijk met ingehouden adem om te zien wat er zou gebeuren als de Ford Escort-macht van Francis Ngannou het pad kruiste met de new-wave zwaargewicht Ciryl Gane opUFC270.

Jones was naar verwachting de belangrijkste onder de geïnteresseerden. In werkelijkheid, Jones ging zelf naar sociale media om uit te drukken hoe nauw hij zou kijken naar de langverwachte zwaargewicht clash.

Ik heb echt geen idee wie er gaat winnen, ik ben gewoon opgewonden om het gevecht te zien. Jones wilde zoveel leren over hen beiden, hoe het ook afloopt, toen hem werd gevraagd om zijn officiële voorspelling voor het UFC 270-hoofdevenement te geven.

Jon Jones deelt de reactie na het gevecht op het UFC 270 Main Event

Het hoofdevenement vond plaats tijdens UFC 270, en zoals Ngannou liet doorschemeren, het was inderdaad een verrassende voor veel liefhebbers. De uitkomst was zo verrassend dat de oddsmakers het vermeldden als +1200, wat betekent dat degenen die $ 100 inzetten op een Ngannou-beslissingsoverwinning, $ 1.200 mee naar huis nemen.

Wat Jon Jones betreft, hij ontleende iets dat nog waardevoller was aan het hoofdevenement dan geld: een nieuw niveau van vertrouwen in de aanloop naar zijn verwachte zwaargewichtdebuut later dit jaar.

Als dit de top is van zwaargewichtgevechten, ben ik er enthousiast over. Ik moet nog wat records breken, plaatste Jones.

Ik vind het geweldig hoe iedereen zo onder de indruk raakt van de nieuwe man lol, Jones 'hoofdevenementcommentaar begon in een duidelijke verwijzing naar Ciryl Gane.

Lol Shit Ik geniet misschien gewoon van mijn pensioen, plaatste Jones in een cryptische tweet voordat hij zijn vertrouwen liet blijken in zijn vervolgtweets:

Lol bescheiden blijven? Natuurlijk blijf ik nederig, slapen als een baby vannacht. Mensen praten zoveel shit, hebben geen idee wat er voor nodig is.

Aan het eind van de dag ben ik ze allebei aan het neuken, concludeerde Jones in een sindsdien verwijderde tweet.

Op dit moment is het nog steeds niet bevestigd of Jones de volgende in de rij zal zijn voor Francis Ngannou of dat hij dit jaar überhaupt zal deelnemen. Net als Ngannou heeft Jones steriele contractonderhandelingen gevoerd met de UFC, dus zijn toekomst in de promotie blijft onzeker.

In werkelijkheid, White zelf verklaarde: zo recent als vorige week dat hij zich ongemakkelijk voelde om met zekerheid te zeggen dat Jones de volgende in de rij is voor een titelkans omdat hij niet zeker weet wat Jones zal besluiten te doen. Alles bij elkaar genomen, is 2022 misschien wel het jaar waarin het zwaargewicht drama buiten de kooi meer impact heeft dan de zware klappen die aan de binnenkant worden uitgedeeld.

MMA News houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van wat de toekomst biedt voor de grootste spelers van de divisie en het landschap van het wereldtitelbeeld.

Na het bekijken van UFC 270, wie denk je dat er zou winnen tussen Francis Ngannou en Jon Jones?