Categorie: Redactionele Artikelen

Ondanks het MMA-verbod van de staat New York, blijft het Serra-Longo Fight Team doorgaan met vrachtvervoer

Na de creatie van de uniforme regels van MMA, is de sport van Mixed Martial Arts als geheel wijdverbreid geaccepteerd en is nu legaal in 49 staten in t

UFC 255: Figueiredo vs. Perez Staff Voorspellingen

Op zoek naar enkele UFC 255-voorspellingen? We hebben je gedekt! Bekijk onze medewerkersvoorspellingen voor UFC 255: Figueiredo vs. Perez Inside!

Wat als Tibau voor Khabib was, wat Adriano Martins voor Makhachev is?

Islam Makhachev gaat een andere weg in dan zijn mentor en oude vriend Khabib Nurmagomedov, maar dat had in 2012 kunnen veranderen.

Nate Diaz: Een UFC Odyssee

Nate Diaz heeft een legendarische carrière gehad in de UFC die begon toen hij nog een kind was. Waar het eindigt is nog steeds een mysterie als hij naar UFC 263 gaat.

UFC 261: Usman vs. Masvidal 2 Staff Voorspellingen

Neem geen genoegen met de persconferentie van vandaag. We hebben een aantal personeelskeuzes om je nog beter voor te bereiden op het UFC 261-evenement van dit weekend!

Heeft de UFC middengewicht divisie problemen zonder Israël Adesanya?

Zou de UFC-middengewichtdivisie in de problemen kunnen komen met kampioen Israel Adesanya die opklimt naar licht zwaargewicht?

UFC 268: Usman vs. Covington Staff Voorspellingen

UFC 268: Usman vs. Covington is bijna hier, en we hebben je gedekt met onze deskundige stafvoorspellingen. Wie zal morgen oppermachtig zijn?

Zijn illegale schoten 'slechts een onderdeel van de sport?'

Zijn illegale stakingen gewoon een onderdeel van het spel in MMA of is er iets dat kan en moet worden gedaan om te voorkomen dat ze gebeuren?

Eerbetoon: Volkanovski vs Ortega—Het ultieme vedergewicht titelgevecht

Eerbetoon aan een van de grootste UFC-vedergewicht titelgevechten aller tijden: Alexander Volkanovski vs Brian Ortega van UFC 266

Hoe 'Green Zombie' Kris Moutinho de overwinning behaalde tijdens een nederlaag bij UFC 264

Kris Moutinho's debuutverlies tegen Sean O'Malley kan de geschiedenis ingaan als de meest indrukwekkende in de geschiedenis van de UFC, wat hem geliefd maakt bij fans over de hele wereld.

Het verschil herkennen tussen GEIT & BOOT

Oké, jongens, het wordt tijd dat we beginnen te accepteren dat er een verschil is tussen de beste zijn (GOAT) en de beste zijn (BOOT).

Het MMA-nieuws Top 100 UFC-vechters van 2021, deel 8: #30-21

Om ons 20-jarig jubileum te beginnen, zullen we de hele maand januari de MMA News Top 100 UFC-vechters van 2021 uitrollen!

Heel Covington kan veranderen in een conservatieve superheld tijdens UFC 268

Het hoogtepunt van The Colby Covington 2.0 Project vindt plaats op UFC 268 in Madison Square Garden, wanneer Covington tegenover Kamaru Usman staat.

Hoe dicht is Giga Chikadze echt bij een UFC-titelgevecht?

Een overwinning dit weekend voor Giga Chikadze zou hem de volgende in de rij kunnen zetten voor een kans op het UFC Featherweight Championship. Kan zijn.

[ARCHIEVEN] Ronda Rousey is verder gegaan en dat zou jij ook moeten doen

Clyde Aidoo van MMA News legt uit waarom hij vindt dat fans en de media alle dingen die Ronda Rousey voor de sport heeft gedaan niet mogen vergeten.

Bekijk: MMA News' Top 10 Finishes van de week (7/3– 7/9)

De lijst met Top 10 finishes van deze week bevat twee finishes van elk LFA, Combate Global en de UFC, plus een paar regionale uitblinkers.

De top 10 Nate Diaz-afwerkingen

Laten we, vooruitlopend op UFC 279, terugkijken op de Top 10 Nate Diaz-finishen in de UFC. Kan de inwoner van Stockton er nog een aan deze historische lijst toevoegen?

UFC 277 voorspellingen: deskundige keuzes door de MMA News Staff

UFC 277 komt dichterbij en we hebben onze stafvoorspellingen klaar om je nog meer op te winden voor een van de grootste rematches ooit!

Ngannou's UFC 270 overwinning deelde een knock-out klap uit om het verhaal te minimaliseren

Bij UFC 270 bracht UFC-zwaargewichtkampioen Francis Ngannou een knock-out klap toe aan een verhaal dat zijn grootsheid vaak heeft geminimaliseerd.

UFC 278 voorspellingen: deskundige keuzes door de MMA News Staff

UFC 278: Usman vs. Edwards wordt aanstaande zaterdag geleverd aan MMA-fans, en we hebben een aantal personeelskeuzes om je voor te bereiden!