Sean Strickland: Als ik een homoseksuele zoon had, dan heb ik gefaald als man

Sean Strickland

Sean Stricklandzijn ongefilterde opmerking voor vandaag heeft ingeleverd, dit keer behandelde de controversiële middengewicht het onderwerp homoseksualiteit.

Strickland heeft in de loop van 2021 verschillende keren de krantenkoppen gehaald. In juni een verhitte woordenwisseling met een trainingspartnerwerd vastgelegd op video. Zijn woorden begonnen toen ook de aandacht te trekken toen, in dezelfde week als het bovengenoemde incident,hij dreigde zijn trollen te slaan in het bijzijn van hun kinderen.

Twee maanden later,hij werd een pleitbezorger voor pornografie en masturbatieals een hulpmiddel om iemands prik te versterken.Het was echter niet totdathij sprak de wens uit om de eerste jager te zijn die een man in de Octagon doodtdat hij een controversieel figuur werd en dat zijn opmerkingen enige mate van ernst begonnen te dragen.

Vanaf dat moment, hij heeft zich uitgesproken tegen trans-vechter Alana McLaughlin , opgenomen alsquasi-road-rage-incident, en zelfs opengesteld overzijn neonazistische jeugdachtergrond. Wat je ook van Strickland maakt, hij is ongetwijfeld de meest ongetemperde vechter van de wereld gewordenUFCrooster.

Dat gezegd hebbende, kan de volgende tweet van Strickland al dan niet als een verrassing komen bij het beantwoorden van de kleurrijke vraag van een fan of het weltergewicht liever een homoseksuele zoon of een promiscue dochter zou hebben.

Als ik een homoseksuele zoon had, zou ik denken dat ik als man niet zo'n zwakte heb gecreëerd... Als ik een hoer voor een dochter had, zou ik denken dat ze gewoon zoals haar vader wilde zijn lol!

Even later maakte hij deze vervolgopmerkingen ook.

LUISTER homoseksuele mannen zijn geweldig, ik steun hen en hun keuzes. vrijheid! Homo's hebben het gemaakt. De meeste homo's die ik ken zijn altijd blij. Ze kunnen allemaal de hele dag met vrienden rondhangen en seks hebben.. wij heteromannen, we zijn geneukt... we moeten serieus werk doen om seks te hebben. Niet eerlijk

Het is onduidelijk of Strickland slechts wat van zijn excentrieke humor aanbood of dat hij serieus was met deze opmerkingen. Er zijn echter twee dingen zeker. Veel mensen zullen zijn woorden, vooral de eerste tweet, in elke context als homofoob beschouwen. Ondertussen zullen vele anderen die interpretatie beschouwen als een voorbeeld van annuleercultuur.

Hoe dan ook, als hij het niet verscheurt met Twitter-volgers in twijfelachtige vraag-en-antwoordsessies, is Strickland altijd in de sportschool, klaar voor zijn volgende gevecht. Zijn eerste gevecht in 2022 is gepland om tegen te zijn Jack Hermansson op 5 februari

Wat vindt u van de opmerkingen van Sean Strickland?