Sean Strickland braadt rechters na close UFC Vegas 66-verlies

  Sean Strickland
Zuffa LLC

UFC middengewicht Sean Strickland De laatste tirade op sociale media kwam slechts enkele uren nadat hij verloor van Jared Cannonier tijdens UFC Vegas 66.

Strickland verloor van Cannonier via een splitsingsbesluit (46-49 x 2, 49-46) in het UFC Vegas 66 main event op zaterdag in de UFC Apex. Het was van begin tot eind een spannende, opvallende aangelegenheid, waarbij beide vechters hun tegenstander de hele wedstrijd heen en weer wiebelden.

Strickland overtrof Cannonier in termen van significante stakingen in vier van de vijf rondes , hoewel Cannonier veel efficiënter ter been was. De vroege beentrappen van Cannonier beïnvloedden de beweging van Strickland naarmate het gevecht vorderde.Jurering is het afgelopen jaar, en vooral de laatste weken, een hot topic geworden in MMA-kringen. Een paar twijfelachtige scorekaarten bij UFC282 leidde tot controversiële beslissingen in de hoofd- en co-hoofdevenementen.

Vechters hebben opgeroepen tot veranderingen in beoordelen en scoren in 2022. Strickland, die nooit bang is om zijn mening te uiten, is de laatste die zich richt op juryleden en de manier waarop ze gevechten scoren.

Sean Strickland voelt zich beroofd tijdens UFC Vegas 66

In een recente Instagram-post , uitte Strickland zijn frustratie over hoe de UFC Vegas 66-headliner werd gescoord.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een post gedeeld door Sean Strickland (@strickland_mma_)

'Ik ben een verdomd slechte verliezer,' zei Strickland. “Petje af voor Jared, maar je hebt rechters die verdomme niet weten hoe ze hun werk moeten doen. Kijk eigenlijk naar de scorekaart en je kijkt naar de significante slagen en je kijkt naar hoe vaak ik hem wiebelde. Je hebt experts in het veld die naar me toe komen en zeggen: 'Ja man, ik weet niet hoe je die bent kwijtgeraakt. Je bent veel meer geland. De scorekaarten zouden het moeten zeggen. Hoe dan ook, ik ga nu verdomme mijn mond houden. Ga van mijn zeepkist af.

Strickland deed mee aan UFC Vegas 66 op zoek naar een terugkeer in de winstkolom na een verlies tegen Alex Pereira. Pereira ging door met finishen Israël Adesanya voor de middengewicht titel op UFC281 .

Vechters zoals als Calvin Kattar en dominiek cruz hebben opgeroepen tot rechters om verantwoordelijk te zijn voor hun score. Open scoren, waardoor vechters weten waar ze tussen rondes staan, is een mogelijke oplossing.

Na een winning streak van zes gevechten, heeft Strickland nu back-to-back gevechten verloren terwijl hij vooruitkijkt naar 2023. Hij blijft deel uitmaken van het middengewicht titelplaatje, maar zal een overwinning nodig hebben om in het gesprek te blijven.

Hoe heb je Sean Strickland vs. Jared Cannonier gescoord?

0 reacties

Rafa García loopt vervelende hoofdscheur op tijdens UFC Vegas 66

Winnaars UFC Vegas 66 prestatiebonus

MMA Twitter reageert op Jared Cannonier die Sean Strickland overtreft tijdens UFC Vegas 66

MMA Twitter reageert op Arman Tsarukyan die Damir Ismagulov versloeg tijdens UFC Vegas 66