Strickland belooft volledige Conor McGregor te worden als hij kampioen wordt

Sean Strickland Conor McGregor

Sean Strickland, Conor McGregor (Image Credits: @sstricklandmma op Instagram & Stacy Revere/Getty Images)

UFCmiddengewichtSean Stricklandis enthousiast voor deConor McGregor-achtige vrijheid die hij zal hebben als hij kampioen wordt in de promotie.

Hoewel McGregor ongetwijfeld is uitgegroeid tot de grootste ster die de MMA-sport ooit heeft gezien, grotendeels dankzij het Octagon-succes waardoor hij de eerste gelijktijdige kampioen in twee divisies van de UFC werd, liet veel van zijn gedrag buiten de kooi veel te wensen over .Van zijn controversiële verbale aanvallen op José Aldo,Khabib Nurmagomedov, en Dustin Poirier, die enkele onsmakelijke opmerkingen over familie bevatte; geloof; en sommige landen, tot incidenten buiten de sport; de Notorious Irishman is zeker een polariserende figuur.

Behalve een oudere man slaan in een pub in Dublin , meerdere arrestaties, en beschuldiging van mishandeling door een Italiaanse DJ , en schijnbaar op zoek naar een gevecht tegen de multi-platina artiest Machine Gun Kelly , misschien was het meest opvallende incident van McGregor voorafgaand aan het UFC 223-evenement in 2018.

De voormalige titelhouder in twee divisiesgooide een stalen dolly door een busmet een aantal strijders die gepland staan ​​om te strijden tegen de pay-per-view, waaronder rivaal Khabib. Door het incident liep Michael Chiesa een snee op, Ray Borg met glas in zijn oog, en...Rose Namajunas met langdurig trauma.

Maar ondanks zijn veelvuldige confrontaties met de wet en bekritiseerde acties, is McGregor's plaats aan de top van de UFC veilig gebleven en zijn status als een van de grootste supersterren in de sport onaangetast.

Dat is een niveau van vrijheid dat een controversiële jager intrigeert ...

Strickland: Als ik kampioen ben, kan ik voluit Conor McGregor

Een man die zich zeker bij McGregor heeft aangesloten in de bovenste regionen van de controverse, is de #7-ranked middengewicht Strickland. Hoewel zijn zorgeloze houding sommigen heeft vermaakt, zijn zijn twijfelachtige opmerkingen, ook over homoseksualiteit , hebben in sommige delen van de MMA-gemeenschap tot woede geleid.

Bij UFC Vegas 47 mediadag op woensdag , Tarzan onthuld hij had zijn persoonlijkheid al vroeg in zijn carrière afgezwakt om ervoor te zorgen dat hij de grote competities zou halen . Nu hij daar is en naar de top wedijvert, geniet hij van de vrijheid om zichzelf te uiten en aanstootgevende dingen te zeggen.

Terwijl sommigen zouden suggereren om kampioen te worden, zou een zekere mate van bedrijfsvertegenwoordiging nodig zijn, Strickland kijkt naar het verleden van McGregor en likt zijn lippen.

Het is zelfs nog beter, want als ik kampioen ben, kan ik voor Conor McGregor gaan, vertelde Strickland aan verslaggevers. Ik kan verdomme een oude man in een bar gaan slaan, verdomme een verdomde (dolly) gooien, Khabib's manager Ali (Abdelaziz) proberen aan te vallen, het is verdomd nog beter kerel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door UFC (@ufc)

Op de manier van Strickland om dichterbij te springenIsraël Adesanya's goud en een McGregor-niveau van vrijheid is Jack Hermansson.Het paar zal dit weekend botsen tijdens het UFC Vegas 47 main event, met beiden op zoek naar hun claim voor een titel schot.

Zou je willen dat Sean Strickland de top van de middengewicht voedselketen van de UFC bereikt?