Strickland onthult waarom hij Till/Vettori/Chimaev uit groepschat schopte

Sean Strickland, Khamzat Chimaev & Darren Till, Marvin Vettori

Afbeeldingscredits: Chris Unger / Jeff Bottari / Zuffa LLC

UFCmiddengewichtSean Stricklandheeft uitgelegd waarom hij UFC-collega's Marvin Vettori, Darren Till en . heeft verwijderdKhamzat Chimaevvan een Instagram-groepschat.

Het is eerlijk om te zeggen dat Strickland zichzelf heeft gecementeerd als misschien wel de meest controversiële vechter in MMA, en zeker de UFC . Tarzan, die momenteel op #4 staat in de 185-pond divisie, is meer bereid om zijn mening te uiten sinds hij op het grootste podium van MMA is gestegen.

Die openheid heeft geleid tot veel bekritiseerde opmerkingen over homoseksuelen, een aanval op pc Beta-Male Khalil Rountree Jr. , opmerkingen over een verlangen om iemand in de Octagon te vermoorden, en zelfs een recente Twitter-opschorting .

Met dat alles in gedachten, wie wil er achter gesloten deuren in een groepschat zitten met Strickland? Nou ja, een Italiaan, een Engelsman en een in Tsjetsjenië geboren Zweed.

Gedurende een interview met Helen Yee , onthulde Vettori de Instagram-groep, die was gemaakt voor toekomstig sparren, maar uiteindelijk een gekke plek werd die voornamelijk werd gebruikt om te gijpen bij Till.

Het is grappig, we zouden een groep hebben die Sean Strickland op Instagram deed. We hadden het allemaal over de groep, en Darren Till en Khamzat zaten er ook in, zei Vettori. (Het was) gebruikelijk om Darren een beetje te pesten in die groep.

Het lijkt er echter op dat de aanwezigheid van het vermakelijke trio niet meer is, met Vettori die verder zegt dat hij door Strickland was uitgegooid.

Maar ze schopten me eruit, Sean Strickland... Het moest een sparringgroep zijn, en toen schopten ze me eruit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Marvin Vettori (@marvinvettori)

Strickland stuurt bericht naar voormalige groepsleden: F*ck You Guys

In zijn eigen recente interview met Yee , Strickland bevestigde dat ze alle drie ooit uit de groep waren geweest, maar allemaal waren verwijderd.

Tarzan legde uit dat de beslissing om Vettori, Till en Chimaev te schoppen, neerkwam op hun vertrek uit Xtreme Couture, waarbij ze alle drie de afgelopen maanden wat tijd hadden doorgebracht in de faciliteit in Las Vegas.

Omdat er geen mogelijkheid was om met elkaar te sparren, vooral omdat Vettori suggereerde dat hij niet zou willen gooien met een potentiële toekomstige tegenstander, zag Strickland geen reden om de Europese entourage erbij te betrekken.

Ze waren erbij betrokken, en toen vertrokken ze (Xtreme Couture), dus werden ze eruit gegooid. Ik heb ze eruit geschopt. Omdat het alleen trainingspartners zijn, hield Strickland vol. Je komt hier, je geniet van deze prachtige omgeving, je komt hier trainen, en je vertrekt, zoals, f*ck jullie. Ga, doei Marvin. Ga een verdomde pizza eten, ga lasagne eten. Nee, ik hou eigenlijk van Marvin, hij is een goede vriend van mij.

Terwijl Strickland momenteel hard aan het werk is bereid je voor om volgende maand kickboks-grootheid Alex Pereira te ontmoeten op UFC 276 , Vettori traint voor zijn eigen middengewichtclash tegen topkandidaat Robert Whittaker, die in september plaatsvindt voor UFC Parijs.

Met zowel Tarzan als The Italian Dream op plaatsen in de top vijf, lijkt het waarschijnlijk dat de unieke relatie van het paar uiteindelijk zal worden omringd door het Octagon-staal.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Sean Strickland (@sstricklandmma)

Zou je met Sean Strickland in een social media-groep willen zitten?