The Wild World of Fighting: 2 op 1 MMA goed gedaan, Paulo Costa's auto, en meer (2/25/23)

  Wilde wereld van vechten
Foto's via Instagram @cesaralonso_mma & Twitter @borrachinhamma

Het is weer tijd voor de Wild World of Fighting, de serie die nooit PED's zou accepteren, zelfs niet als er onder PRIDE-regels wordt gevochten.

[DISCLAIMER: ALLE MENINGEN DIE IN DIT STUK WORDEN UITGEDRUKT, ZIJN DIE VAN DE AUTEUR EN WEERSPIEGELEN NIET DE MENINGEN EN OVERTUIGINGEN VAN DE WEBSITE EN HAAR GELIEERDE ONDERNEMINGEN. WELKOM IN DE WILDE WERELD VAN VECHTEN]

Hopelijk ben je voorbereid, want de Wild World of Fighting zorgt deze week voor veel opwinding. Vandaag zullen we kijken naar autopech van Paulo Costa, meedogenloze beentrappen, de slechtste coaching in vechtsporten en meer.Het is waarschijnlijk tijd om van sportschool te veranderen

Best practices voor vechtsporttraining zijn in de loop der jaren enorm gegroeid en ontwikkeld, naarmate meer coaches ontdekken wat wel en niet werkt voor het trainen van elitevechters voor gevechten. Hoewel het op sommige plaatsen nog steeds wordt beoefend, is de grotere gemeenschap afgestapt van ideeën van 'de kin trainen' met sparren met hoge intensiteit of zinloos misbruik op het hoofd nemen.

Helaas lijkt het erop dat sommige mensen niet door hebben dat dit soort trainingsmethoden aanzienlijk meer kwaad dan goed doen. Video deed de ronde op sociale media en liet een 'coach' zien die besloot zijn stal met vechters op een rij te zetten en erop te gaan liggen, zelfs alsof hij een van hen knock-out sloeg, allemaal in naam van de training.

Luister lezer, niemand hier bij MMA News zal doen alsof hij zo goed geïnformeerd is over het coachen van vechtsporten als zij Freddy Roach , Trevor Wittman of iets dergelijks, maar geloof me als ik zeg dat dit niet de manier is waarop je beter wordt in vechten. Als je coach erop staat je weerloos te slaan en te trappen, is het misschien tijd om een ​​nieuwe sportschool te overwegen.

Just Another Day in het Russisch MMA

Als dit de wilde wereld van vechten is, dan is Russische MMA ongetwijfeld het wilde westen van vechten. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er iets bizars gebeurt op het gebied van vechtsporten in de Kaukasus.

Dit was opnieuw het geval toen Tumer Ondar Ismail Haidari voorlegde met een kniestang op AMC Fight Nights 118, alleen voor Haidari om te protesteren tegen de onderbreking en zei dat hij nooit tikte, zelfs niet nadat de officiële beslissing was voorgelezen. Natuurlijk was een rematch logisch, maar in plaats van een paar maanden te wachten om het probleem op te lossen, stonden de twee tegenover elkaar in een nieuw gevecht op dezelfde kaart.

Om eerlijk te zijn, dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt, maar het is totaal niet gebruikelijk in moderne MMA. Gelukkig zou het tweede gevecht eindigen met dezelfde winnaar, waardoor het evenwicht in de wereld behouden blijft.

Zo doe je 2 tegen 1

Een van de grootste hotspots waarin de Wild World of Fighting het meest losgeslagen is, is als het gaat om promoties de meest bizarre vechtsportvarianten die bekend zijn naar man. Een van de meest populaire versies hiervan van de afgelopen tijd zijn gevechten met twee of drie concurrenten die het opnemen tegen een ongelukkige ziel die alleen is.

Het is niet verwonderlijk dat dit meestal niet veel goeds voorspelt voor de enkele strijder, maar dat is niet altijd het geval. Een recent voorbeeld zag de solo-vechter eigenlijk de klus klaren, waarbij hij beide mannen afmaakte waarmee hij te maken had.

De eerste man werd het slachtoffer van een knock-out klap vanaf de clinch en viel plat op het canvas, en vanaf daar was alleen een takedown en snelle onderwerping nodig voor Cesar Alonso om de tweede deelnemer te sturen. Om dat te doen voor het einde van de eerste ronde is eigenlijk best indrukwekkend.

Oh, we gooien nu Spinning Ground Shit?

Hoewel het praktische gebruik van draaiende aanvallen controversieel is in de ogen van verschillende coaches, valt niet te ontkennen dat het bijna gemeengoed is geworden in MMA. Dingen zijn veranderd sinds de begindagen van Edson Barboza draaiende hiel die Terry Etim trapt, met bijna elke UFC-kaart die schijnbaar een jager bevat die een soort draaiende slag gooit.

Hoewel het veel minder vaak voorkomt, blijken er eigenlijk draaiende aanvallen te zijn die iemand ook op de grond kan gebruiken. Bekijk deze video van iemand die zijn voeten gebruikt om zijn tegenstander te draaien als een rotisserie-kip, rechtstreeks in een driehoekige choke.

Alsof bewakersspel in Braziliaans Jiu-Jitsu nog niet gek genoeg is, is dit een nieuwe draaien ben ermee bezig. Oké, oké, ik zie mezelf eruit.

Geen poot om op te staan

Even controversieel als zij kunnen zijn , iets leuks aan ONE Championship is hun bereidheid om buiten de normale grenzen van conventionele vechtsporten te gaan. Een van de meest vermakelijke voorbeelden hiervan is hun gebruik van 4oz MMA-handschoenen voor Muay Thai, zelfs als sommige traditionalisten het er niet mee eens zijn.

Maar stoten waren niet wat vedergewicht kampioen Tawanchai P.K. Saenchai maakte Jamal Yusupov altijd af tijdens ONE Fight Night 7. In feite was alles wat hij echt nodig had om zijn titel te verdedigen 49 seconden en een brute beentrap, zoals te zien is in een video waarop de promotie plaatste Twitteren .

Het is niet gebruikelijk om een ​​Muay Thai-vechter van hoog niveau zo vroeg in het gevecht tot een beentrap te zien vallen, maar gezien het feit dat hij niet eens voor de officiële beslissing kon staan, was het duidelijk dat Yusupov gewond was. Dat soort hakkracht mag niet over het hoofd worden gezien.

Paulo Costa heeft autopech

Herinner je je het Wild World of Fighting-segment nog van een paar weken geleden, toen Paulo Costa dat hilarische ( en totaal niet gestolen ) meme over UFC-vechters die zich amper een Ford Escort kunnen veroorloven? Nou, zo blijkt, sprak hij uit persoonlijke ervaring.

Borrachinha werd gezien terwijl hij rondreed in een oude Chevrolet, zonder airconditioning, die gedwongen werd hem het benzinestation in te duwen. Hij deelde zijn hilarische ervaring online en zei dat dit het leven is dat Dana White voor hem wil.

Dat Costa dit zijn “Ford Scort” noemt is best toepasselijk, want deze auto mist duidelijk iets. Hoewel iemand de man waarschijnlijk moet helpen begrijpen wat het merk en model van zijn auto is.

Het is tijd om de Wild World of Fighting van deze week te beëindigen, omdat ik een vriend moet gaan helpen wiens auto geen airconditioning heeft en geen benzine meer heeft. Laat het ons zeker weten als we bizarre momenten van deze week hebben gemist.

Denk je dat Paulo Costa ooit genoeg geld zal verdienen om zijn auto te upgraden naar een gebruikte Toyota Camry met een werkende airconditioning?

0 reacties