UFC Vegas 40: Ladd vs. Dumont weegresultaten & preview

Aspen Ladd

Aspen Ladd, Image Credit: Esther Lin, MMA Fighting

De weegresultaten voor UFC Vegas 40: Ladd vs. Dumont zijn in!

Helaas was er één gevecht geannuleerd, maar de rest van de kaart is klaar om verder te gaan, inclusief het hoofdevenement! Het belangrijkste kaartgevecht tussen Julian Marquez en Jordan Wright is uit nadat Marquez van de kaart werd getrokken vanwege wat werd geclassificeerd als niet-COVID-gezondheidsproblemen.De rest van de kaart blijft echter intact, inclusief het hoofdevenement tussen Aspen Ladd en Norma Dumont. Ladd had twee weken geleden problemen met de weegschaal toen ze op de planning stond om mee te doen aanUFCVegas 38 tegen Macy Chiasson. De problemen waren erg genoeg om te leiden tot de annulering van dat gevecht, maar alles verliep soepel vandaag.

MMA Nieuws had de kans om Aspen Ladd . in te halen onlangs, en ze toonde interesse om zelfs vóór UFC Vegas 38 naar vedergewicht te gaan. Ze wist niet dat dit hypothetische scenario slechts twee weken later werkelijkheid zou worden. En terwijlLadd is misschien van mening dat de UFC-vedergewichtdivisie Kayla Harrison nodig heeft, zal ze proberen haar eigen naam op te bouwen. Dus als Harrison besluit om bij de UFC te tekenen, zou een mogelijk gevecht tussen deze twee concurrenten nog groter zijn.

Norma Dumont kreeg ook niet het gevecht waar ze op hoopte. De 31-jarige verwachtte het op te nemen tegen voormalig bantamgewichtkampioen Holly Holm en heeftscepsis uitgedruktbij de legitimiteit van de blessure die Holm dwong zich terug te trekken uit de wedstrijd. Dumont maakte duidelijk dat ze op een gegeven moment toch graag tegenover Holm zou willen staan. Maar voorlopig gaat al haar aandacht uit naar Aspen Ladd.

Onze eigen Doug Murray gaf dit gevecht zijn volle aandacht in zijn voorbeeld en voorspelling voor deze wedstrijd. En morgenavond zullen we het uiteindelijke resultaat te weten komen!

Tijdens het co-main event voor de kaart neemt de legendarische Andrei Arlovski het op tegen Carlos Felipe. Arlovski heeft drie van zijn laatste vier gevechten gewonnen, meest recentelijk versloeg hij Chase Sherman in april. De 26-jarige Felipe beleeft een overwinningsreeks van drie gevechten en verslaat Jake Collier in zijn meest recente gevecht bij UFC 263. Zal Arlovski laten zien dat hij klaar is om de strijd aan te gaan met de volgende generatie supersterren? Of zal Felipe het vier opeenvolgende overwinningen behalen ten koste van een voormalig UFC-kampioen?

UFC Vegas 40 vindt morgenavond, 16 oktober 2021, live plaats vanuit de UFC APEX in Las Vegas, Nevada. De hele kaart wordt gestreamd op ESPN+. De hoofdkaart begint om 19.00 uur ET en de prelims beginnen om 16.30 uur.

U kunt de volledige kaart en weegresultaten hieronder bekijken met dank aan UFC.com .

HOOFDKAART

Hoofdevenement – Vedergewicht gevecht voor dames: Aspen Ladd (145) vs Norma Dumont (145.5)

Co-hoofdevenement – Zwaargewicht gevecht: Andrei Arlovski (245) vs Carlos Felipe (259)

Lichtgewicht gevecht: Jim Miller (155) vs Erick Gonzalez (155)

Vlieggewichtpartij dames: Manon Fiorot (125,5) vs. Mayra Bueno Silva (126)

Vedergewicht gevecht: Nate Landwehr (145,5) vs Ludovit Klein (145,5)

VOORLOPIGE KAART

Middengewicht gevecht: Andrew Sanchez (185) vs Bruno Silva (185)

Weltergewicht gevecht: Danny Roberts (170.5) vs Ramazan Emeev (171)

Vlieggewichtpartij dames: Loopy Godinez (121,5) vs Luana Carolina (125,5)

Bantamgewicht gevecht: Danaa Batgerel (135) vs Brandon Davis (136)

Dames Strawweight Bout: Istela Nunes (114,5) vs Ariane Carnelossi (115,5)

Zorg ervoor dat je het morgenavond hier op MMANews.com op slot houdt voor alle resultaten, hoogtepunten en updates over UFC Vegas 40!