UFC Vegas 50 Resultaten & Hoogtepunten: Ankalaev Heilige Beslissingen

UFC Vegas 50

UFC Vegas 50

UFC Vegas 50 vond vanavond plaats vanaf deUFCAPEX in Las Vegas Nevada, en MMA News heeft u gedekt met alle resultaten en hoogtepunten!

Op het hoofdevenement van vanavond stond de voormalige titeluitdager Thiago Santos nemen op stijgende licht zwaargewicht mededinger Magomed Ankalaev. Het co-main event zag een andere Braziliaan die eerder om een ​​UFC-titel heeft gestreden, Marlon Moraes, ook tegenover een rijzende ster staan ​​in de 24-jarige Song Yadong. Ook op de hoofdkaart stonden vedergewichten Sodiq Yusuff en Alex Caceres.Bekijk hieronder alle UFC Vegas 50 resultaten en hoogtepunten.

Voorlopige kaarthoogtepunten

Azamat Murzakanov verslaat. Tafon Nchukwi

Licht zwaargewichten Azamat Murzakanov en Tafon Nchukwi stonden tegenover elkaar in de openingswedstrijd van de avond. Murzakanov maakte zijn UFC-debuut en stond na twee rondes op de kaart, voordat hij een indrukwekkende vliegende knie landde in de derde om een ​​TKO-overwinning te behalen. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

Guido Cannetti verslaat. Kris Moutinho

De Argentijnse Guido Cannetti maakte snel werk van Kris Moutinho in deze bantamgewichtwedstrijd. Net zoals hij deed in zijn vorige optreden tegen Sean O'Malley, liep Moutinho zware schade op, maar deze keer kwam de scheidsrechter tussenbeide om het gevecht slechts twee minuten na de eerste ronde af te blazen en een TKO-overwinning voor Canetti uit te roepen. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

Cody Brundage def. Dalcha Lungiambula

Cody Brundage behaalde een indrukwekkende come-from-behind overwinning in dit middengewicht gevecht met Dalcha Lungiambula. Nadat hij tijdens de eerste ronde zware schade had opgelopen, sloot Brundage een guillotine-vernauwing in om een ​​tik van Lungiambula te forceren, waardoor het gevecht in iets minder dan vier minuten eindigde. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

Miranda Maverick verslaat. Sabina Mazo

In dit vlieggewichtgevecht voor vrouwen dwong Miranda Maverick Sabina Mazo om in ronde twee te tikken nadat ze in een achterste naakte vernauwing was gezonken. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

Damon Jackson def. Samuel Kirk

Damon Jackson nam het op tegen Kamuela Kirk in dit vedergewicht gevecht. Jackson domineerde in ronde één en bleef dat doen in ronde twee, voordat hij het gevecht beëindigde met een armdriehoek met nog slechts 18 seconden te gaan in de ronde. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

Hoogtepunten van de hoofdkaart

Alex Pereira def. Bruno Silva

De hoofdkaartopener zag een langverwachte middengewicht match-up tussen voormalig K1-kickbokser Alex Pereira en zijn landgenoot Bruno Silva. Na kort te zijn afgebroken, eindigde Pereira de eerste ronde met lossen op Silva. In de tweede ronde bleef Silva standhouden tegen Pereira, waarbij beide mannen succes hadden. In de derde ronde rockte Pereira Silva meerdere keren, verdedigde hij nog een takedown en sloot hij een dominante overwinning af. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

Drew Dober def. Terrance McKinney

In dit lichtgewicht gevecht behaalde Drew Dober een opmerkelijke come-from-behind overwinning tegen de stijgende prospect Terrance McKinney. McKinney kwam snel en hard uit de poorten, Dober bijna op de vlucht slaand met een vlaag van woeste aanvallen. Dober doorstond de storm echter en draaide de rollen om met McKinney, waarmee hij in de eerste ronde een TKO-overwinning behaalde. Bekijk de hoogtepunten hieronder.

Khalil Rountree verslaat. Karl Robertson

Khalil Rountree legde een verklaring af tegen Karl Roberson in deze licht-zwaargewicht-clash. In de eerste ronde gooiden beide mannen met zwaar leer, waarbij Rountree de overhand kreeg. In ronde twee liet Rountree Roberson vroeg vallen en overspoelde zijn tegenstander met een reeks verwoestende slagen en trappen om een ​​TKO-overwinning te behalen. Bekijk de hoogtepunten hieronder.

Sodiq Yusuff def. Alex Caceres

Sodiq Yusuff uit Nigeria markeerde zijn terugkeer naar de Octagon met een overtuigende overwinning tegen vedergewicht Alex Caceres. Yusuff kreeg de betere van de grappling-uitwisselingen in de eerste ronde, voordat Caceres laat op een hoopvolle achter-naakte verstikkingspoging deed. In de tweede ronde wisselden beide vechters zware aanvallen uit, waarbij Yusuff opeenvolgende beentrappen landde die Caceres van zijn voeten vegen. In ronde drie landde Yusuff de krachtigste aanvallen om een ​​unanieme beslissingswinst af te ronden.

Song Yadong def. Marlon Moraes

Song Yadong kondigde zichzelf aan als toekomstige titelkandidaat in deze bantamgewicht-clash met Marlon Moraes. De Chinees bleek te snel en explosief te zijn voor voormalig titeluitdager Moraes, en landde een zinderende uppercut om een ​​KO-overwinning te behalen in de eerste ronde. Bekijk de hoogtepunten hieronder.

Magomed Ankalaev verslaat. Thiago Santos volgt niemand

In het hoofdevenement van de avond nam het stijgende licht-zwaargewicht Magomed Ankalaev het op tegen Thiago Santos. Een zeer terughoudende eerste ronde zag Ankalaev de betere van de weinige opvallende uitwisselingen tussen het duo.

Beide mannen bleven aarzelend in ronde twee, voordat Santos Ankalaev laat liet vallen en verdere aanvallen op de top landde. In ronde drie bleef Ankalaev Santos onder druk zetten, met beide landingsaanvallen, zij het spaarzaam.

De actie ging op vrijwel dezelfde manier verder in ronde vier, voordat Ankalaev laat op de dag een take-down landde. In de laatste ronde controleerde Ankalaev Santos tegen het hek, waarbij hij minimale schade aanrichtte, maar genoeg om een ​​unanieme beslissingsoverwinning af te ronden. Bekijk hieronder het einde van het gevecht.

HOOFDKAART (19:00 ET, ESPN+)

Hoofdevenement – Licht zwaargewicht gevecht: Magomed Ankalaev verslaat. Thiago Santos via unaniem besluit (49-46×2, 48-47)

Co-hoofdevenement – Bantamgewicht gevecht: Song Yadong verslaat. Marlon Moraes via KO: R1, 2.06

Vedergewicht gevecht: Sodiq Yusuff verslaat. Alex Caceres via unaniem besluit (30-27×2, 29-28)

Licht-zwaargewicht gevecht: Khalil Rountree verslaat. Karl Roberson via TKO: R2, 0.25

Lichtgewicht gevecht: Drew Dober def. Terrance McKinney via TKO: R1, 3:17

Middengewicht gevecht: Alex Pereira verslaat. Bruno Silva via unaniem besluit (30-27×3)

VOORLOPIGE KAART (16:00 ET, ESPN+)

Weltergewicht gevecht: Matthew Semelsberger verslaat. AJ Fletcher via unaniem besluit (29-28×3)

Vlieggewichtpartij dames: JJ Aldrich def. Gillian Robertson via unaniem besluit (30-27×3)

Bantamgewicht gevecht: Javid Basharat verslaat. Trevin Jones via unaniem besluit (30-27×2, 29-28)

Vedergewicht gevecht: Damon Jackson verslaat. Kamuela Kirk via inzending: R2, 4.42

Vlieggewichtpartij dames: Miranda Maverick def. Sabina Mazo via inzending: R2, 2:15

Middengewicht gevecht: Cody Brundage verslaat. Dalcha Lungiambula via inzending: R1, 3.41

Bantamgewicht gevecht: Guido Cannetti verslaat. Kris Moutinho via TKO: R1, 2:07

Licht zwaargewicht gevecht: Azamat Murzakanov verslaat. Tafon Nchukwi via TKO: R3, 0.44