Vechters reageren op Drew Dober die Bobby Green knock-out slaat

(UFCVegas 66)

Drew Dober herstelde zich van een moeilijke eerste ronde en scoorde een enorme knock-out tegen Bobby Green UFC Vegas66.

De wedstrijd tussen de twee lichtgewichten werd door veel fans omcirkeld als een hoogtepunt van UFC Vegas 66, en zoals verwacht toonde het paar hun opvallende vaardigheden vanaf de openingsbel.

Green leek al vroeg de meer ontspannen jager te zijn, aangezien hij zijn handen laag hield, hoewel het Dober was die de controle over het midden van de kooi overnam. 'King' stak Dober herhaaldelijk met zijn prik en landde een aantal grote tegenstoten om na de eerste vijf minuten een aanzienlijke voorsprong te nemen op de algehele opvallende statistieken.Dober kwam agressief uit om de tweede ronde te beginnen, en de 34-jarige begon meer succes te hebben met zijn trappen en lichaamswerk, zelfs toen Green hem van de achterste voet bleef tikken. De hogedrukstijl wierp uiteindelijk zijn vruchten af ​​toen Dober een linkerhand dat bracht Green iets meer dan halverwege de ronde op de grond.

De overwinning was Dober's derde onderbrekingsoverwinning op rij, en de 34-jarige eindigde ook gelijk Dustin Poirier voor de lichtste knock-outs in de UFC-geschiedenis.

Vechters reageren op de knock-out van Dober

De matchup tussen Dober en Green was een van de meest verwachte gevechten bij UFC Vegas 66, en veel vechters stemden af ​​op de actie.

Bekijk de volledige resultaten en hoogtepunten van UFC Vegas 66 hier , inclusief Dober's knock-out tegen Groen!

0 reacties

De wilde wereld van vechten: Sean Strickland, pornosterren en kerstmuziek (17/12/2022)

Drew Dober over de USADA-opmerkingen en dopingbeschuldigingen van Bobby Green

Bobby Green deelt hoe Nate Diaz hem adviseerde om zijn verhaal te delen

UFC Vegas 66: Cannonier vs. Strickland Resultaten & Hoogtepunten