Vechters reageren op Mario Bautista die Benito Lopez inzendt

(UFC Vegas64)

Mario Bautista zette een dominante prestatie neer tegen Benito Lopez voordat hij laat in de eerste ronde een inzending binnenhaalde UFC Vegas64.

De twee bantamgewichten openden het gevecht door beentrappen uit te wisselen, maar Bautista werd al snel de actievere vechter en vestigde de controle op de voeten. De 29-jarige verwisselde effectief zijn aanvallen op het lichaam en het hoofd van Lopez, waardoor 'The Golden Boy' op verschillende punten de kooi moest bedekken.

Na een spervuur ​​van aanvallen ongeveer halverwege de openingsronde, besloot Bautista om de boel op het doek te brengen en een gemakkelijke dubbele been takedown te maken. Lopez deed zijn best om de wacht te houden, maar Bautista kon consequent in dominante posities blijven terwijl hij landde en beukte.

Bautista slaagde erin om Lopez laat in de eerste ronde te beklimmen en bedreigde kort een arm vanuit die positie voordat hij overging naar een driehoek armbar dat dwong een snelle tik van Lopez slechts een paar seconden voor de hoorn af.

Strijders reageren op de inzending van Bautista

De indrukwekkende vertoning van Bautista in een gevecht dat deze week werd benadrukt Slaapschroot kreeg veel lof van zijn medestrijders.

Bautista heeft nu back-to-back submission-overwinningen nadat hij Lopez’s terugkeer naar actie heeft verpest en heeft in het algemeen een overwinningsreeks van drie gevechten.

Bekijk de volledige resultaten en hoogtepunten van UFC Vegas 64 hier , inclusief Bautista's inzendingsoverwinning op Lopez!

0 reacties

UFC Vegas 64 Octagon Interviews: Grant Dawson wil Tony Ferguson

MMA-vechters reageren op Amanda Lemos' TKO van Marina Rodriguez

MMA Twitter reageert op Neil Magny's historische overwinning bij UFC Vegas 64

UFC Vegas 64 resultaten en hoogtepunten: Lemos TKO's Rodriguez