Vermeend oorlogsslachtoffer Christy Mack plaatst voor-en-na-foto's, geeft nog een verklaring vrij

christy mack voor na

Volwassen filmster Christy Mack, die het slachtoffer was van een gemeld incident met huiselijk geweld met voormaligeUFCenBellatorvechter Jon War Machine Koppenhaver, onderging onlangs een extra operatie om de verwondingen te herstellen die ze had opgelopen bij de vermeende aanval.

Hierboven is een voor-en-na-foto die Mack op haar plaatste officieel Instagram-account , waaruit blijkt welke veranderingen haar gezicht fysiek doormaakte als gevolg van de operatie.

De Instagram-fotopost ging vergezeld van het volgende bericht:

Soms besluit de helft van je tijdelijke tanden eruit te vallen om bij de rest van je gezicht te passen. Met dank aan Dr. Motykie voor het repareren van de schade aan mijn neus, en Dr. Adam Lousignont uit Las Vegas voor het repareren van tijdelijke tanden... nogmaals. Links was maandag rechts is vandaag. Wat een verschil een paar dagen maakt! Ik begin weer uit mijn neus te ademen en vandaag ga ik mijn bril halen. Binnenkort ga ik naar New York om Dr. Toscano te zien en mijn blijvende tanden te krijgen.

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiƫle TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .