Verslag: Paul Daley/Andrey Koreshkov In The Works For Bellator London

Paul Daley Andrey Koreshkov

Cageside Press en Getty Images

EENBellatorWeltergewicht confrontatie tussen de aftredende Paul Daley en rijzende mededinger Andrey Koreshkov is in de maak voor Bellator London.

Het nieuws van de boeking is gemeld door MMA-journalist Michael Martin .

Daley heeft onlangs gezegd: in een interview met Ariel Helwani op Het MMA-uur dat hij van plan is met pensioen te gaan na nog een gevecht in de Bellator-kooi. Hij verloor onlangs van Jason Jackson op Bellator 260 na drie overwinningen op rij.

De Bellator London-kaart staat gepland voor 13 mei in The SSE Arena.

Koreshkov is slechts enkele dagen verwijderd van zijn knock-out in de eerste ronde op Chance Rencountre bij Bellator 274. Hij kreeg een zware draaiende terugtrap voordat hij het gevecht beƫindigde met een vlaag van grond-en-pond stoten.

Koreshkov heeft niet verloren sinds zijn controversiƫlesplit decision nederlaag tegen Lorenz Larkin bij Bellator 229.

Daley leek terug te zijn in de weltergewichttitel in Bellator na opeenvolgende overwinningen op Saad Awad en Erick Silva in 2019. Hij volgde het met een indrukwekkende knock-out op Sabah Homasi voor het verlies tegen Jackson.

Daley maakte zijn Bellator-debuut in 2015 bij Bellator 134 en behaalde een unanieme overwinning op Andre Santos. Dit was nadat hij een levenslange ban kreeg van de...UFCvoor sucker-punching Josh Koscheck bij UFC 113.

De Bellator London-kaart wordt bekroond met een weltergewicht-titelgevecht tussen de kampioen Yaroslav Amosov tegen Michael Venom Page . Als Koreshkov Daley kan passeren, komt hij misschien een stap dichter bij een mogelijke titelkans in 2022.

Wat is jouw voorspelling voor Paul Daley vs. Andrey Koreshkov?