Video: Eindelijk: Kimbo vs. Shamrock

kimbo versus klaver

BellatorMMA heeft eindelijk hun Bellator 138 preview-special uitgebracht genaamd Eindelijk: Kimbo vs. Shamrock.

De special, die kijkt naar het verhaal van de Kimbo Slice vs. Ken Shamrock-strijd, die gepland staat voor het Bellator 138-evenement van vrijdag vanuit St. Louis, Missouri, gaat in première op Spike TV op woensdag 17 juni om 23.00 uur EST./ PST., maar je kunt hier op MMANews.com een ​​preview van de speciale primeur bekijken.

Bellator stuurde het volgende persbericht en de video van de special mee, die je hierboven kunt bekijken. Als de video mislukt, kun je de volledige special van meer dan 40 minuten bekijken op Spike.com .

SPIKE TV EN BELLATOR MMA PRESENTEREN DE DEFINITIEVE KIJK OP TWEE VAN DE MEEST BEKENDE EN GECOMPLICEERDE VECHTERS IN DE MMA-GESCHIEDENIS MET TOT SLOT: KIMBO vs. SHAMROCK

Spike TV en Bellator MMA presenteren een meeslepende en inzichtelijke kijk op een van de meest besproken gevechten van 2015 in Eindelijk: Kimbo vs. Shamrock. Geproduceerd door Leigh Simons, debuteert de documentaire van een uur op Spike WOENSDAG 17 JUNI om 23:00 uur ET/PT.

Ken Shamrock en Kimbo Slice namen heel verschillende wegen naar het sterrendom. Kimbo Slice was een internetsensatie die schijnbaar van de ene op de andere dag in de schijnwerpers werd gezet, terwijl Ken Shamrock een MMA-pionier was die zich met een werkmanachtige vastberadenheid en toewijding een weg naar de top vocht.

Hun twee paden zouden elkaar zeven jaar geleden in de kooi kruisen. Echter, op die noodlottige dag van 4 oktober 2008 beroofde een bizar ongeluk de MMA-wereld van een van de meest verwachte gevechten in de geschiedenis van de sport. Een gevecht van epische proporties dat nooit was - nu eindelijk zal zijn. Op vrijdag 19 juni ontmoeten de beruchte straatvechtlegende en YouTube-sensatie Kimbo Slice en The World's Most Dangerous Man, Ken Shamrock elkaar nu in het hoofdevenement van Bellator: Unfinished Business.

FINALLY gaat dieper in op de gebeurtenissen van zeven jaar geleden en behandelt de verschillende samenzweringstheorieën met betrekking tot de annulering van het gevecht. De show reist naar de ruige straten van Miami waar Kimbo naam maakte en naar San Diego om de onorthodoxe trainingsfaciliteit van Ken Shamrock te bezoeken. Kijkers krijgen een zeldzame glimp van deze gecompliceerde krijgers buiten de kooi met een first person-verslag van hun persoonlijke worstelingen en prestaties.

Over Bellator MMA

Bellator MMA is een toonaangevende Mixed Martial Arts-organisatie met veel van de beste vechters ter wereld. Onder leiding van veteraan vechtpromotor Scott Coker is Bellator beschikbaar voor bijna 500 miljoen huishoudens wereldwijd in meer dan 140 landen. In de Verenigde Staten is Bellator te zien op Spike, de MMA-televisieleider. Bellator MMA bestaat uit een uitvoerend team dat bestaat uit topprofessionals uit de industrie op het gebied van televisieproductie, orkestratie van live-evenementen, ontwikkeling/relaties van vechters, inkoop van locaties, creatie/ontwikkeling van sponsoring, internationale licenties, marketing, reclame, publiciteit en commissierelaties. Bellator is gevestigd in Santa Monica, Californië en is eigendom van entertainmentgigant Viacom, de thuisbasis van 's werelds belangrijkste entertainmentmerken die contact maken met het publiek door middel van boeiende inhoud op televisie, film, online en mobiele platforms.

Over Spike:

Spike is beschikbaar in 98,7 miljoen huishoudens en is een onderdeel van Viacom Media Networks. Viacom Media Networks, een onderdeel van Viacom (NASDAQ: VIA, VIAB), is een van 's werelds toonaangevende makers van programmering en inhoud op alle mediaplatforms. Het internetadres van Spike is www.spike.com en voor actuele persinformatie en foto's uit het archief kunt u de perssite van Spike bezoeken op http://www.spike.com/press. Volg ons op Twitter @spiketvpr voor het laatste nieuws, informatie achter de schermen en foto's.